in ,

Heb jij een gouden tip voor een smartphonegame?

De laatste tijd ben ik weer wat meer mobile games aan het spelen. Als je de tijd moet doden is het toch niet verkeerd om dat met een gamepie te doen i.p.v. te blijven doomscrollen

Op dit moment speel ik vooral Mario Kart Tour en Aquavias.

Mario Kart is verrassend leuk (voor een smartphonegame)! Er zitten veel gekke personages en banen in de game die niet in de laatste Switch-game gestopt zijn. Alles is natuurlijk behoorlijk versimpeld, maar toch zit er de essentie van Mario Kart in. Er zitten wel van die mechanieken in die zijn bedoeld om geld uit je te trekken, maar inmiddels speel ik het een maandje elke dag en heb ik er nog geen enkele euro ingestoken.

Aquavias is een game die ik net ontdekt heb. Het is in feite een simpele puzzelgame waar je buizen aan elkaar moet verbinden (denk Pipe Mania), maar dan met mooie vormgeving alsof het zich afspeelt in het oude Rome. Er zitten nog wat andere twists aan, zoals een limiet op het water dat stroomt of dat je maar een beperkt aantal zetten mag doen. 

Deze spelletjes zijn best aardig, maar ik wil meer! Wie heeft er nog een fijne suggestie in de aanbieding? Ik speel op iPhone en heb Apple Arcade. Ik vind het ook niet erg om een paar euro’s neer te tellen voor een premium spelleke. Thanks alvast!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Watchful
2 jaren geleden

Ik speel zelf atijd Hearthstone als ik dan eens een mobiele game spel! Tegenwoordig veel minder de main game, maar de Battlegrounds zijn verslavend en kosten echt bijna geen brainpower.

Luigi1985
2 jaren geleden

Ik speel ook nooit games op mijn mobiel. Als ik met de trein ga bijv. neem ik gewoon de switch mee. Geen tip van mijn kant dus.

RuanMoleman
2 jaren geleden

– Drastic (DS emulator, werkt verassend mooi afhankelijk van de game)
– Teamfight Tactics (Auto Chess-genre, erg relaxed om te spelen)
– League of Legends: Wild Rift (moet je van houden)

Niet de meest variërende lijst! Ik speel niet veel op mobiel maar als ik wat doe is het vaak 1 van deze 3 dingen.

coola
2 jaren geleden

Ik speel eigenlijk helemaal geen games op m’n mobile. Enige “game” die ik “speel” op m’n mobile Godville.

En op m’n tablet wil ik nog wel eens game dev tycoon opstarten.

Rainking
2 jaren geleden

Ik kom helaas ook niet verder dan Hearthstone, sorry. Mobiel gamen is niet echt mijn ding, dus daar kan ik je niet mee helpen. Hopelijk komen er nog wel wat goeie suggesties voor je voorbij.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

Enige smartphonegame die ik speel is mario kart tour. Dus helaas geen gouden tip.

Lync
Lync
2 jaren geleden

Ik speel op ‘t moment Skyweaver, een TCG op basis van NFT. Heb geen uitgebreide review van mezelf omdat ik net begonnen ben maar het ziet er leuk en uitgebreid uit.
Verder, verklaar me voor gek (weer zo een idle game..), ben ik al een maand of 2 uitermate verslaafd aan Idle Slayer. Geen idee waarom, er lijkt geen doel te zijn, een verhaal is non-existent. Maar de “skill tree” is uitgebreid, het prestige systeem werkt prettig, en de art style vind ik leuk. En toch zit ik diep, diep verslaafd te zijn aan deze. *zucht*.

Teaser trailer van Uncharted-film gelekt

Nu we de trailer voor GTA: The Trilogy hebben gezien – Ga jij hem spelen?