in

Heb jij last van FOMO?

Series kijken omdat iedereen het er over heeft, games spelen omdat die ene outfit nog maar één week beschikbaar is, of toch maar die film gaan checken omdat je anders niet up-to-date bent met de memes in je timeline. FOMO!

De Fear of Missing Out is nu meer aanwezig dan ooit. In onze nieuwste episode van UNCUT DIGITAL duiken we dieper in het fenomeen en hoe het onze levens soms bepaald. Maar niet altijd in negatieve zin. Want het kan ook leuk zijn om een tijdje mee te liften op de hype van een nieuwe serie of game. Elke week een timeline vol memes en referenties naar die ene episode, of uren voorpret met maten over een game die nog moet uitkomen.

Hoe ervaren jullie FOMO in de entertainment industrie? Heeft het veel invloed op je, of laat het je koud?

Check onze deep dive in het onderwerp hieronder:
Spotify / Apple Podcasts / YouTube

Mocht je mee willen kletsen over welke games, series en films jouw allemaal bezig houden, join dan onze Discord!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
3 maanden geleden
Antwoord aan  Shankdown

Ik denk dat je op gamer.nl je foto moet aanpassen. Weet ik niet zeker.

Rainking
3 maanden geleden
Antwoord aan  Shankdown

Ik heb ‘t ook al een aantal keer geprobeerd, maar het lukt me ook nooit, terwijl ik op Gamer.nl wél gewoon een avatar heb staan. Ik heb ook al eens een mailtje naar de redactie gestuurd en die zou er naar kijken, maar daarna nooit meer wat van vernomen. Ik heb me er ondertussen maar bij neergelegd.

Laatst bewerkt 3 maanden geleden door Rainking
Lavalera
3 maanden geleden
Antwoord aan  Shankdown

Bij de overgang naar de nieuwe gamer waren alle accounts uitgeschakeld. Volgens mij moest je dan je wachtwoord resetten en dan kon je er daarna weer in.

Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Shankdown

zowel op gamer.nl als hier een paar keer in verschillende browsers proberen. het is mij 1x gelukt na vele pogingen en opeens kon ik het in iedere browser terug zien. ik weet ook niet waar het wel gelukt is 😀

Kunstschilder1987
3 maanden geleden

De stelling is een interessante. als vooral retrogamer en nooit het gevoel hebbend dat ik het nieuwste van het nieuwste wil spelen (en al helemaal geen console dag 1 hoef te hebben) kijk ik met veel verbazing soms naar de manier hoe gamers ermee omgaan, maar ook hoe er op ingespeeld wordt. en soms vind ik dat laatste echt schaamteloos. ik ben bvb fan van evercade, erg toffe games, maar de nummertjes aan de zijkant van elke cartridge spelen hier natuurlijk helemaal op in.
ik heb het gevoel dat ik, door emulatie enzo enorm veel tot mn beschikking heb. ook op de xb1/ps4 is er nog veel te spelen voor me. voor mij ligt de “fomo” vooral in mijn eigen collectie. wat zie ik over het hoofd wat wél helemaal mijn ding zou zijn? Eerlijk gezegd als ik zo een game vind in mijn eigen collectie die ik nog niet geprobeerd had en als een ware personal gem ervaar, om maar eens een phrase te coinen als een echte moderne gamer :D, vind ik dat vaak tig keer spannender en leuker dan een nieuwe titel zo te scoren. die ene game die opeens ervoor zorgt dat je 4 dagen achter de c64 mini zit, of de laatste tijd mij op de n64 emulator plezier laat hebben waar ik daar eerder nauwelijks oog voor had… dat vind ik de leukste dingen.
Mooiste game die ik niet zag aankomen in de laatste jaren was de ren en stimpy game op de gamegear. als groot fan van de serie wist ik niet dat er ook een geweldig leuke r&s platformer was! haha. ik heb weleens de angst om zo een pareltje al jaren speelbaar voor mn neus te hebben terwijl ik m nooit geprobeerd heb.

zo… wellicht een beetje om de vraag heen gebreid wellicht? maar leuk onderwerp om over na te denken. de deep dive trekt me eerlijk gezegd effe niet om nog erbij te nemen, maar wens je daar alle succes mee shankdown 🙂

Stelling van de week: Vrijdag ga ik helemaal los

Wat spelen we dit weekend? 25 en 26 november