in ,

Heel fijn toetsenbord

Ik heb de Steelseries Apex 9 mini een aantal weken mogen testen. Als mijn allereerste ervaring met een mechanisch toetsenbord, ben ik echt onder de indruk van wat het te bieden heeft.

Allereerst moet ik zeggen dat dit toetsenbord super stevig is en er ook nog eens goed uitziet. Het compacte formaat is handig als je niet veel ruimte op je bureau hebt. Het is ook fijn dat er genoeg plek overblijft voor mijn muis. De toetsen voelen prettig aan en hebben een goede grip. De verlichting is ook heel gaaf en je kunt het gemakkelijk aanpassen met de bijbehorende software.

Wat betreft gamen is de reactietijd van de toetsen echt snel, wat het spelen een stuk leuker maakt. Maar ook als je veel typt, is dit toetsenbord een goede keuze. In het begin was het even wennen omdat sommige toetsen anders zijn dan ik gewend ben, maar na een tijdje ging het typen veel soepeler en sneller.

Over het algemeen ben ik erg tevreden met de Steelseries Apex 9 mini. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik zou het zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en compact mechanisch toetsenbord.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 1.8/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Razer Huntsman Tournament editie

Review SteelSeries Apex 9 Mini