in

Het mysterie rondom de cube in Fortnite: Battle Royale


Het begin

Ineens stond hij er. In september verscheen uit het niets een enorme paarse kubus op de Fortnite-map nabij Fatal Fields. Een gigantische lichtstraal bracht ‘Kevin the Cube’ tot leven. Voor een tijdje stond de kubus gewoon stil, maar toen gebeurde er iets vreemds. Hij begon zich namelijk te verplaatsen over de map en richtte het een en ander aan.

Fortnite Cube

Kevin baande zich een weg over de map en vernielde een aantal gedeeltes. Zo werden bomen geveld in het bos van Wailing Woods en had een bepaald gebouw weer eens pech. De reis van de grote paarse kubus liep namelijk door Tilted Towers, dat al eerder werd verwoest door de inslag van de komeet in seizoen 4. Het gebouw had net de renovatie achter de rug en was weer feestelijk geopend. De eigenaar van het gebouw mag dus weer aan de slag.

Op een aantal plaatsen liet de kubus zelfs een antizwaartekrachtsveld achter waar spelers gewichtloos in konden bewegen. Bij al deze plekken liet de kubus bovendien paarse tekens achter die lijken op dat van het oude runenschrift.

Cube rune Fortnite

Eindlocatie

Na een reis langs zeven locaties kwam er een eind aan het avontuur van Kevin. Vanaf de stijger van Loot Lake belandde hij in het meer en veranderde Loot Lake compleet. Het water werd een gigantisch paars krachtveld waar spelers meters de lucht in werden geschoten.

Nieuw seizoen

Toen kwam 27 september 2018, de start van het gloednieuwe seizoen van Fortnite. Voor Season 6 vroegen de spelers zich maar één ding af: wat er is er veranderd aan Loot Lake? Het antwoord kwam in de vorm van een teaser. In de video is te zien wat voor schade de paarse kubus heeft veroorzaakt. Middels een krachtveld tilt Kevin het eiland in het midden van Loot Lake de lucht in, maakt het water, dat omgetoverd was tot een paars springkussen, weer normaal, maar laat daarbij een gigantische krater achter. Die krater is veranderd in een soort krachtveld waar spelers in kunnen vliegen. Daarnaast zijn de zeven locaties waar de krachtvelden en de runes waren achtergelaten Corrupted Areas geworden.

Floating Island Fortnite Season 6

Kevin de kubus heeft bovendien het gebouw op het eiland veranderd. Allerlei paarse stenen en een gloed omringen het huis. Het is nog afwachten tot dat we weten wat dit betekent en wat de toekomst van het eiland is.

Op het eerste gezicht leek er hiernaast niks aan de hand. Maar dat werd na een aantal dagen wel anders. Het zwevende eiland, dat omringd is door een tornado, vertrok namelijk naar de dichtstbijzijnde Corrupted Area, nabij Pleasant Park. In de tornado die om het eiland rondcirkelt kunnen spelers overigens springen, rondvliegen en hun glider gebruiken.

In totaal zijn er op de map zeven verschillende Corrupted Areas. Nabij Lazy Links, Wailing Woods, Retail Row, Fatal Fields, Greasy Grove en dus Pleasant Park. Het lijkt er dus op dat de kubus met het eiland van de ene Corrupted Area naar de andere vliegt. We zullen zien wat de volgende bestemmingen en ontwikkelingen zijn.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Q-n-A Special – Jouw vragen beantwoord na een dag Red Redemption 2

De onzekere toekomst van Command and Conquer