in

Het ritme van Black Friday

Eigenlijk was dit jaar anders dan anders. Ik zag dat prijzen van computer hardware onderuit ging in het begin van de week rond dinsdag en woensdag. En dat de aanbiedingen op bol.com zo snel gingen dat je eigenlijk niet kon wachten. Zo heb ik naast een airfryer gegrepen voor mijn ouders maar ik had hun toestemming nodig en dat duurde uren en toen was de aanbieding al weer voor bij. Dit jaar had een raar fenomeen dat de computer hardware, ssd s , moederborden, processoren en monitoren op black friday weer stegen in prijs en je greep als het ware naast de ideale deal die de paar dagen daarvoor er wel was.   Alleen de mediamarkt prijzen bleven stabiel maar daar had je te maken dat het niet meer leverbaar was op korte termijn.  Ik heb wel geleerd dat de  black friday de tijd is om spullen aan te schaffen. Zo had ik bij amazon een maand ervoor een philips over ear headset gekocht met 5 euro amazon korting en toch was de prijs in de black friday nog lager. Ik heb fanatiek de prijs vergelijkers van tweakers en hardwareinfo bij gehouden maar die gaven niet altijd de waarheid omdat het ergens anders nog goedkoper was.  Zo heb ik gemerkt dat het die week loont om bij mediamarkt outlet spullen te kopen niet alles was super goedkoop maar er waren ook deals met 30% korting.  Ik heb alles kunnen kopen wat op mijn verlanglijstje stond behalve 1 ding helaas omdat die niet goedkoper was dan normaal.  Volgens mij heb ik geheugen achteraf te veel betaald op dat moment en had ik beter kunnen wachten totdat de chips gekte voorbij is.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 1/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

1 reactie

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Sony’s antwoord op Game Pass heeft codenaam ‘Spartacus’

IG Q&A: Wat is je wildste The Game Awards-voorspelling?