in

Hitman 2 niet gratis te importeren naar Hitman 3 op pc


Eerder gaf IO Interactive aan dat spelers zowel Hitman als Hitman 2 kosteloos kunnen importeren naar Hitman 3 indien ze de game als bezitten. Omdat Hitman 3 echter twaalf maanden exclusief verkrijgbaar is in de winkel en Hitman 2 daar niet verkrijgbaar is, moeten spelers de game alsnog kopen.

IO Interactive zegt dat de game twee weken na release van Hitman 3 met tachtig procent korting verkrijgbaar is. Op Reddit klagen spelers echter dat ze de game alsnog moeten kopen, terwijl console-bezitters de game gratis kunnen importeren.

Pc-spelers krijgen wel gratis toegang tot de eerste Hitman-game als ze Hitman 3 binnen tien dagen na release aanschaffen, en kunnen de game te allen tijde importeren als ze deze bezitten op de Epic Games Store. Consolespelers kunnen beide games overzetten binnen het eigen platform.

Inmiddels heeft Epic Games-CEO Tim Sweeney gereageerd op de situatie: “Sorry, het team kijkt hier momenteel samen met IO naar. Het is nooit Epics bedoeling geweest om iemand die de game op Steam bezit nogmaals te laten kopen.”

Het overzetten van Hitman en Hitman 2 naar Hitman 3 houdt in dat spelers alle levels kunnen spelen met de mechanieken van Hitman 3. Ook wordt alle progressie overgedragen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

PlatinumGames onthult dit jaar meer games

‘Volledige ontwikkeling Cyberpunk 2077 begon pas in 2016’