in , ,

Hoe heet jouw boot in Sea of Thieves?

Met de komst van Sea of Thieves’ zevende seizoen kunnen spelers (eindelijk) kapitein van een eigen boot te worden. Likjes verf, zeldzame zeilen en een boel verzamelbare tierelantijntjes maken een schip al aardig persoonlijk, maar op zee is het vooral de naam die een blijvende indruk achter moet laten.

Hoe heet jouw sloep, brigantijn of galjoen? Of, bij gebrek aan dukaten, hoe zou je een schip willen noemen?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
1 jaar geleden

Ik heb Sea of thieves wel geprobeerd toen vorig jaar de Jack Sparrow content uit kwam en heb toen een groot deel van het verhaal gespeeld om te kijken of het wat voor mij was het spel. Kwam er al snel achter dat het een pvp basis heeft en dat is absoluut niet echt mijn ding. Vond de art style wel echt geweldig en Rare heeft er een prima spel neer geze, mensen die wel van pvp spellen houden zullen er ook zeker van genieten. Als ik dan toch een naam zou moeten verzinnen zou ik gaan voor Sir Sinkalot, puur omdat ik als ik het zou spelen ik het zo slecht zou doen dat ik vaak zou zinken haha.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Die is leuk, hahaha.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  TomKauw

Ik snap het ook wel het is wel een spel type dat op zich geschikt is voor pvp, samen met vrienden tegen anderen en dan even een boot samen neerhalen en de schat pakken kan wel fijn zijn als je dat samen doet. Ik speel het liefste solo en zou best vaker spelen als er ene pve modus is waarbij je ook wel je loot en zo kwijt kan raken. Bij ai is dat toch vaak wat anders dan tegen andere spelers. Maar goed ik snap het idee van het spel wel en dat het daarom dus niets voor mij is. Gelukkig is er voor mij genoeg te spelen en het is goed on te horen dat we toch een vrij groot publiek is voor dit soort unieke spellen.

RuanMoleman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ik ben voornamelijk een PvE speler (althans, in de eerste 100-150 uur)

Dat er een pvp-element in zit kan soms pijn zijn. Dan zeggen mijn verslagen vrienden en ik “tja, that’s the game hè?” Terwijl we allemaal afsluiten na 4 uur aan werk verloren te hebben.

Maar je hoeft zelf niet op andere spelers te jagen! Desondanks snap ik je wel. Ik ken meer mensen die afhaken door het feit dat ze compleet genaaid kunnen worden door andere zweetnekken op het ruime sop. :’)

rpenning
rpenning
1 jaar geleden

Ik heb het nog nooit gespeeld geen Xbox maar als die er ooit komt gaat deze game er zeker komen! Na al die updates ziet de game er erg tof uit.
Maar als je dan over de horizon een boot aan ziet komen die boaty mcfloaty heet dan dan weet je dat je de pineut bent!

En al helemaal als een een schip tegen komt die sir sinkalot heet dan heb je eigelijk al gewonnen haha

rpenning
rpenning
1 jaar geleden
Antwoord aan  TomKauw

Dubbele post

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door rpenning
rpenning
rpenning
1 jaar geleden
Antwoord aan  TomKauw

Met een boot die sloop Dogg heet zal ik de rooksignalen al wel zien vanaf de horizon. En dat is niet omdat de boot in brand staat haha.

Rainking
1 jaar geleden

Ik speel het niet en ik verwacht niet dat dat ooit gaat gebeuren (hoe leuk de screenshots er ook uit zien), dus bij een gebrek aan florijnen, zou ik mijn boot waarschijnlijk zoiets als Barco Mal Cuidado noemen, oftewel Slecht Onderhouden Boot in het spaans.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
RuanMoleman
1 jaar geleden

Ik speel normaal met een crew van 4+ man, maar die zijn allemaal op vakantie. Dus ik ging weer ouderwets solo sloepen.

Na een halfuur peinzen eindigde ik op The Spicy Scallywag! Pittig, maar klein.

Nu ik je toch tref, Tom, voeg me toe! Molemanski op Xbox 🙂

jo_joost
1 jaar geleden

Heb mijn sloop The Wet Toast genoemd, mijn brigantijn wordt The Happy Squirrel en mijn galjoen waarschijnlijk Friendship.
Door de update weer helemaal zin in gekregen.

Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 augustus

Over balans, heimwee en een nieuwe Switch