in , ,

Home-made GIF’s : Raad de game-titels.

Bij deze weer even een stukje member-content van mijn (Benjaminben voor IG-leden) kant. Dit keer wil ik iets met jullie delen wat ook voor mij volledig nieuw is. Sinds een weekje tijd ben ik namelijk aan het prutsen met een (heel basic) programma genaamd Aseprite. Dit is een stuk software dat jou eigen pixelart sprites laat vormgeven én animeren. Nu heb ik absoluut geen kaas gegeten van pixelart en nog minder van animeren, dus dit was voor mij een lekkere uitdaging. Ik had het idee dit wel te kunnen combineren met content op dit nieuwe IG. Dus bij deze wil ik jullie graag de volgende opdracht voorschotelen; 

‘Welke games heb ik hieronder proberen vorm te geven?’ 

Game-gif 1. 

Game-gif 2. 

Game-gif 3. 

Game-gif 4. 

Game-gif 5. 

Game-gif 6.

Game-gif 7.

Game-gif 8.

Game-gif 9.

Reacties mag je plaatsen in de comments. Nu weet ik dat de resultaten van mijn geklooi in Aseprite waarschijnlijk behoorlijk lachwekkend zijn voor de veteranen vormgevers en animators onder jullie. Maar hou in acht dat ik nog maar een beginneling ben (geen idee of dit ooit zal veranderen, de tijd en mijn doorzettingsvermogen zal het ons leren). 

Bedankt voor het bekijken en reageren in ieder geval! 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MonsterCrab
2 jaren geleden

Heel vet dit Dr. Caspari! De quiz is flink pittig. Overigens vind ik dat je erg trots mag zijn, want het zijn prachtige gifjes geworden!

Mijn lijst
1. Geen idee!
2. Little Nightmares
3. Jazz Jackrabbit
4. Minecraft
5. Slenderman (nooit durven spelen)
6. Endless Ocean?
7. Dark Souls!
8. Dungeon Keeper (goed idee van Melvin)
9. Age of Mythology?

coola
2 jaren geleden

Awesome. Gif nummer 3 maakt mij blij. Jazz Jackrabbit

TomKauw
2 jaren geleden

Leuk gemaakt! En persoonlijk zou ik dit niet ‘lachwekkend’ noemen; pixel art + animatie is gewoon ontzettend moeilijk. Als dit je eerste pogingen zijn, ben ik onder de indruk. Er zitten een paar hele stijlvolle tussen, imho.

Ben niet honderd procent zeker van alle gifjes, maar dit zouden mijn antwoorden zijn:

GIF #1: Salamander Simulator (???)
GIF #2: Little Nightmares (?)
GIF #3: Jazz Jackrabbit 2
GIF #4: Minecraft
GIF #5: Slender: The Arrival
GIF #6: Subnautica (?)
GIF #7: Dark Souls
GIF #8: Spelunky, misschien Terraria?
GIF #9: Age of Empires II

Okay, de eerste weet ik écht niet. Heeft het specifiek te maken met die salamander/hagedis op de boom? Denk niet dat ik de game gespeeld/gezien heb, want ik herken er niet echt iets van.

Skuerke
2 jaren geleden
Antwoord aan  TomKauw

1 is denk ik The Forest.

MelvinChowder
MelvinChowder
2 jaren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

voor mij was het de koffer op de grond plus combinatie van het houthakken, dacht meteen aan de vliegtuig crash aan het begin en het hakken van hout in The Forrest 🙂

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door MelvinChowder
MelvinChowder
MelvinChowder
2 jaren geleden

1. The Forest
2. Little Nightmares
3. Jazz Jackrabbit
4. Minecraft
5. Slender
6. Subnautica
7. Dark Souls
8. Dungeon Keeper
9. Age Of Empires

Welke Game Statue, Poster, Art etc. ben jij het meeste trots op?

Review: Foul Play