in

Horizon Zero Dawns Aloy komt naar Fortnite


Dat is vandaag bevestigd. Het personage komt aanstaande donderdag in de Fortnite-itemwinkel te staan, samen met diverse accessoires en een bundel waarin alles in zit. 

Mensen met een PlayStation 5 kunnen daarnaast een tweede stijl van Aloy ontgrendelen in de game. In deze stijl is ze uitgedost zoals ze in Horizon Zero Dawn-uitbreiding The Frozen Wild gekleed was. Dit is vergelijkbaar met hoe PS5-eigenaren ook een tweede stijl voor Kratos konden ontgrendelen en Xbox Series-spelers aan de slag konden met een exclusieve versie van Master Chief.

Morgen kunnen Fortnite-spelers op PS4 en PS5 meedoen met de Aloy Cup. Zij maken daardoor kans om Aloy kosteloos te ontgrendelen in de game. Vanaf 16 april is daarnaast op alle systemen de tijdelijke Fortnite-modus Team Up! Aloy and Lara beschikbaar, waarin Aloy en Lara Croft samenwerken.

Meer informatie over Aloy in Fortnite is op PlayStation Blog te vinden. Het Nederlandse Guerrilla Games werkt aan een vervolg op Horizon Zero Dawn, genaamd Horizon Forbidden West, dat voor zover bekend dit jaar nog op PlayStation 5 en PlayStation 4 moet verschijnen.

Fortnite

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Blauwe Nintendo Switch Lite verschijnt in mei in Europa

De gameplay van Hood: Outlaws and Legends uitgelicht