in

Pas toegevoegde bug in Cyberpunk 2077 opgelost met hotfix


De pas geleden uitgebrachte update 1.1 maakte het spel niet alleen stabieler, maar voegde ook een bug toe waardoor het personage Takemura niet meer praatte. Daardoor kon de missie Down on the Streets niet uitgespeeld worden.

Update 1.11 werkt deze bug weer weg. De patch is op pc, consoles en Stadia beschikbaar. Op de officiële website is meer informatie over de patch te lezen.

CD Projekt Red heeft overigens ook een mod voor de game verwijderd waarmee het mogelijk was om huid-textures van personages aan te passen. Diverse spelers gebruikten die mod namelijk om het uiterlijk van Johny Silverhand – gespeeld door Keanu Reeves – op een seksrobot in de game te plaatsen. Daardoor maakte de mod het dus in feite mogelijk om in-game seks met Keanu Reeves te hebben. In deze video wordt daar meer van getoond.

Het eind vorig jaar verschenen Cyberpunk 2077 wordt geplaagd door diverse bugs en problemen. CD Projekt Red heeft beloofd zo snel mogelijk al deze bugs weg te werken en brengt regelmatig updates uit. Later dit jaar moet er ook een next-gen upgrade uitkomen, al is het spel al wel speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en S via backward compatibility. Ondanks de bugs is Cyberpunk 2077 qua verkoop een groot succes.

cyberpunk 2077

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Returnal komt pas eind april uit op PlayStation 5

Fall Guys moet op alle belangrijke systemen uitkomen