in , ,

I.G Q&A: Wat is je duurste game-aankoop?

De één geeft niks om speciale edities en komt altijd uit de voeten met de standaard versie. De ander heeft een hele vitrinekast vol staan met figurines, beeldjes, posters, stickers en andere goodies. Het pijnpuntje is de bakken met geld die nodig zijn om zulke aankopen te doen. Dat geldt niet alleen voor speciale edities van games, maar ook speciale controllers, consoles, handhelds, limited editions, noem maar op. Wij zijn stiekem wel benieuwd naar jullie aankopen, welke was het duurste en misschien nog wel belangrijker: heb je er spijt van? Mocht je het willen, laat dan ook de prijs weten, al snappen we natuurlijk heel goed dat je het daar liever niet over hebt!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.2/5 volgens 6 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Smallie
Smallie
1 jaar geleden

Naast de reguliere hardware en een Fanatec setje heb ik een MSX2 versie van Metal Gear.
Ik heb helemaal geen MSX2, dus het was puur voor de heb.
Niet zozeer het duurste wat ik in huis heb, maar wel redelijk nutteloos. Was maar €220.

Albertiko
Albertiko
1 jaar geleden

Ik doe veel unboxings over videogames, en zet het OP youtube, duurste dat ik heb betaald was 200 euro voor Horizon: Forbidden West Collector’s edition maar nog een preorder van Stalker 2 van 300 euro, ik geef te veel geld uit aan collectibles van videogames.

Aerofox81
Aerofox81
1 jaar geleden

Veel meer dan een een metal case heb ik meestal niet. Het enige wat ik ooit extra heb gekocht is een figurine van Ezio. Die doe ik ook nooit weg

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Aerofox81
Fpsbig
Fpsbig
1 jaar geleden

Ik denk the witcher 3 collectors edition was denk ik iets over de 200 euro, (o net even opgezocht was blijkbaar 139 euro) dat valt dan nog wel mee als je ziet wat er allemaal bijzit. Art book statue metal case de game op dvd de soundtracht en een hele grote doos comment image. wat zijn die special editions belachelijk duur dan tegenwooig in vergelijking.. Heb verder niet zo veel grote edities geen ruimte meer en boeit me niet zoveel. Heb verder nog een collectors edition van max payne 3 die was denk ik rond de 120-150 euro ofzo toen nog bij Game plaza gekocht ben met beide wel blij en gaan nooit weg. comment image?fimg-ssr

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Fpsbig
Rainking
1 jaar geleden

Ik koop wel eens speciale edities van spellen, maar dat zijn weer geen uitvoeringen met beeldjes ofzo, dus wat dat betreft kom ik over het algemeen is dat nog best te doen. Het meeste dat ik ooit heb uitgegeven voor een spel was toen ik een paar jaar geleden op een retro beurs een goed uitziende en complete big box versie kocht van Super Metroid. Kort daarop volgt een exemplaar van Final Fantasy II (IV) in zeer nette staat.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
SuperDre
SuperDre
1 jaar geleden

Duurste Game related aankoop? De HTC Vive Pro starter kit, was toen in de aanbieding voor 900 euro, en heb er helemaal geen spijt van, VR is ongeveer de enige manier hoe ik nu nog speel, zoveel intensiever dan op een simpel flatscreen.

velocityx
velocityx
1 jaar geleden

Assassins creed Odyssey een of andere special edition voor 200 euro. En borderlands special edition voor 200 euro.
Wat ik echt haat is wanneer een special edition voor 100 euro te koop is. Wanneer het is uitverkocht zie je soms op Ebay prijzen voor 300 euro of meer.

HanTheMan
1 jaar geleden

Het duurste is vaak de consoles en de tv maar verder probeer ik iedere game zo goedkoop mogelijk te scoren.
Al dat verpakkingsmateriaal vindt ik eigenlijk maar zonde van alle resources. De games zelf is waar het om draait.

Iveaux
Iveaux
1 jaar geleden

Ik heb “helaas” een zwak voor Collector’s editions; een van m’n duurste aankopen zal een versie van Assassin’s Creed zijn (ik heb van alle titels een CE) maar een vrij recente is de CE van Far Cry 6 met een replica van een vlammenwerper! Die is erg gaaf! Was normaal 200eu maar met inlevering van Uplay-punten kon ik 50eu korting krijgen.

Over balans, heimwee en een nieuwe Switch

Screenshot Sunday #66