in , , ,

I.G Q&A: Welke dame in een game is het meest badass?

Games worden genoeg geleid door stoere kerels met grote spieren en coole teksten. Wat we minder zien – gelukkig de laatste tijd steeds meer – zijn vrouwen die de leiding hebben. Denk aan Aloy in Horizon, Ellie in The Last of Us of misschien zelfs Faith uit Mirror’s Edge. Er zijn genoeg om op te noemen. Want ja, ook wij weten dat je als eerste aan Lara denkt. Welke dame uit een game is volgens jou het meest badass?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3.4/5 volgens 12 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
1 jaar geleden

Voor mij Kassandra uit ac odyssey en Lara croft. Ook al is een Aloy in principe ook stoer ze is stukken minder vriendelijk dan een Lara croft of Kassandra.

dc_ree
dc_ree
1 jaar geleden

Clementine uit The Walking Dead telltale series.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Kassandra Assansin`s Creed Odyssey en Lara Croft, both totaly badass.

Rainking
1 jaar geleden

Ik weet het, de heldin die ik ga noemen zal in het grote geheel geen hoge ogen gooien, maar ik vond haar destijds wel heel erg stoer. Rynn is de vrouwelijke strijder in de Drakan spellen, die rond de eeuwwisseling uitkwamen. De eerste op de PC, de tweede op de PS2. Qua uiterlijk doet het eerste spel erg veel denken aan de eerste Tomb Raider, maar ze krijgt al gauw een partner in de vorm van de draak Arokh, waar ze op rond kan vliegen. Soms heb je hem nodig om andere draken te verslaan in een gevecht in de lucht, maar vaak moet je grotten verkennen, waar Arokh te groot voor is, waardoor het spel niet te makkelijk wordt. Anders zou je alle vijanden van een afstand in de fik kunnen zetten.

comment image

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
Luigi1985
1 jaar geleden

Kamek uit Super Mario Bros.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Senua vond ik best badass in Hellblade

pongolesi
pongolesi
1 jaar geleden

Samus Aran uit de Metroid games.

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden

The Boss uit MGS3, hoe ze elke keer Snake op de grond kwakt, z’n wapen afhandig maakt en binnen een seconde compleet uit elkaar sloopt en in dezelfde beweging nog even een bovenarmpje breekt!

Wat spelen we dit weekend? 24 en 25 september

Screenshot Sunday #73