in , , ,

I.G Q&A: Welke game neem je mee op vakantie?

We zitten in het midden van juli en dat betekent dat er veel gamers op vakantie zullen gaan. Het is natuurlijk heel verleidelijk om alles thuis te laten en écht te genieten van de vakantie, maar we weten allemaal dat we het niet kunnen laten. Bovendien is het gewoon fijn om wat te doen hebben tijdens de autoritten, vluchten of treinreizen. Gelukkig hebben we tegenwoordig een mooie Switch waarop we kunnen spelen, maar vergeet de Steamdeck en je goudeigen telefoon niet! Smartphone-games worden immers steeds beter en zijn de simpele spelletjes soms ook prima om de tijd te doden. Maar wij willen erg graag weten welke game jij precies meeneemt op vakantie!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
-marco-
-marco-
1 jaar geleden

Normaliter neem ik me switch mee, maar heb hem nu (bewust) thuisgelaten. Vlucht is maar 2 uurtjes namelijk en ervaring leert dat ik op de bestemming zelf nagenoeg niet game. Heb wel voor de zekerheid de backbone voor mobiele gaming meegenomen (type dit in het vliegtuig, vlak voor take off )

CarnifeX
1 jaar geleden
Antwoord aan  -marco-

De switch zou normaliter ook met mij mee gaan, maar ook ik laat deze lekker thuis. De afgelopen vakanties kwam deze de koffer niet uit, dus waarom nog sjouwen.

Ik neem een aantal boeken mee die ik nog graag wil lezen:

  • The passage deel 3
  • Do androids dream of electric sheep (blade runner)
  • Rendezvous with Rama
Tyranus
Tyranus
1 jaar geleden

Geen enkele, en ook de telefoon blijft op de kamer.

Het word steeds lachwekkender iedereen naar zijn. Schermpje staren ipv de mooie plekken

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Tyranus
Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Tyranus

Ja idd sommige mensen beleven hun vakantie door de cameralens van de telefoon lijkt het wel eens.

Ik neem mijn Switch meestal wel mee tijdens de vakantie. Vaak voor tijdens het reizen of als we ‘s avonds ff willen chillen. M’n vriendin pakt dan vaak een boek en ik dan ff de switch. Vorige vakantie heb ik m overigens nauwelijks aangeraakt.

NrFive
1 jaar geleden

Ligt meestal aan de soort vakantie. Als het actieve vakanties zijn met veel rondreizen dan neem ik niks mee. Hoogstens een puzzel app op de telefoon.

Resort vakanties met een all inclusive bandje, dan is het vaak een boek of een game dat speelt als een boek (denk Broken Sword of Disc World). Die spellen doen het tegenwoordig goed op een iPad.

Handhelds al een tijdje niet meer gedaan. Wie weet als m’n SteamDeck er ooit is 😛

TomKauw
1 jaar geleden

Ligt eraan. Voor een lange vliegreis zou ik de Steam Deck meenemen met de vaste rits Dead Cells, Into The Breach en Stardew Valley.

Op kortere of meer actieve reizen denk ik dat ik zo veel mogelijk games thuis wil laten. Denk dat ik dan hoogstens de Analogue Pocket meeneem met wat Tetris en heel misschien een Pokémon of oude Super Mario. Gewoon leuk om daar ‘s avonds wat tijd mee te doden, maar ook niet úrenlang.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

2 jaar geleden was Luigi’s Mansion m’n vakantiegame, vorig jaar was dat Paper Mario and the origami king. Dit jaar heb ik Xenoblade Chronicles mee omdat ik al langer nieuwsgierig naar deze franchise ben. Heb niet de illusie dat ik hem tijdens de vakantie uit speel hoor, maar dan heb ik alvast een beginnetje gemaakt.

De top 50 van Rainking part 5: #10-1

Screenshot Sunday #63