in , , ,

I.G Q&A: Welke games zijn het leukst om samen te spelen?

Samen games spelen is altijd leuk. Sterker nog: het is vaak de leukste manier om spellen te spelen, zolang het kan. De afgelopen jaren zijn couch co-ops verleden tijd geworden door het steeds meer ontbreken van split screen-modi. Toch is het samen spelen van games zeker niet uitgestorven. Of het een paar cups zijn in Mario Kart of samen avonturen beleven in Sea of Thieves of No Man’s Sky, er zijn genoeg geweldige games die op hun best zijn met anderen erbij. Daarom dit weekend de vraag: welke pareltjes zijn het leukst om samen te spelen?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
slayer1slayer
slayer1slayer
3 maanden geleden

De co-op van TimeSplitters 2 was echt geniaal.

Luigi1985
3 maanden geleden
Antwoord aan  slayer1slayer

Ja, TimeSplitters 2 was zou vet om samen te spelen. Zowel co-op als gewoon tegen elkaar.

Rainking
3 maanden geleden
Antwoord aan  slayer1slayer

Als het goed is wordt er op het moment aan een TimeSplitters spel gewerkt, dus met een beetje mazzel kan dat over niet al te lang weer.

Lavalera
Lavalera
3 maanden geleden

Te weinig naar mijn smaak. De meeste zijn shooters, race of sport spellen, niet echt type spel wat ik graag speel . Ik speel dan liever spellen als It takes two of sackboy samen met de vrouw maar van dat type spellen zijn er veel te weinig voor couch coop. Mmo zoals final fantasy xiv ed spelen we ook wel samen. Maar van mij mogen er wel meer avontuur, puzzel, rpg ed coop of couch coop gemaakt worden.

Michael-Raymond-Clayton
3 maanden geleden

Sowieso blijft couch co-op natuurlijk onovertroffen. Maar ja, daarvoor heb je en het goede spel en het goede gezelschap voor nodig. Een zeldzame combinatie. Jaren geleden heb ik mij erg vermaakt met Army Of Two in elk geval!

Verder blijft FIFA natuurlijk altijd vermakelijk tegen iemand naast je op de bank.

TomKauw
3 maanden geleden

Heave-Ho is mijn go-to voor samenspelen met mensen die anders nooit games spelen. Makkelijke uitleg, snel vermaak — en het is juist lachen als het helemaal fout gaat.

Voor een avondje online hangen met wat maten (met aanleg voor games) zijn Sea of Thieves, Overwatch en Rust vaste last.

Rainking
3 maanden geleden

In de jaren ’90 had ik meer met Street Racer dan met Mario Kart. Ik heb die met een vriend tijdens logeerpartijen helemaal stukgespeeld. En ik bedoel dan ook wel de Super Nintendo versie. Die op de Mega Drive vond ik maar matig.

Met een andere maat heb ik tien jaar later veel lol gehad met Metal Slug 3 op de PlayStation 2. De hele nacht door. Uitgespeeld? Gewoon opnieuw beginnen. “Lasergun!”

Op verjaardagen speelde ik met mijn zus en zwager ook vaak Dance Dance Revolution. Of Dancing Stage, zoals het hier tot de PlayStation 3 game heette. En als het niet bij mij was, dan nam ik het wel mee. “Can’t Stop Fallin’ In Love!”

Luigi1985
3 maanden geleden

Mario Kart is, nu ik al een aantal jaar geen FIFA meer speel, eigenlijk de enige game die ik nog met enige regelmaat samen speel.

Aangezien ik jaren geleden ook ben verhuisd naar min of meer de andere kant van het land, zie ik mijn vrienden niet wekelijks meer, maar als ik dan samen met een van de weinige gamende vrienden ben, dan spelen we vaak vechtspellen, zoals Mortal Kombat of Streets of Rage.

Review: Guitar Hero: Metallica (PS3)

Screenshot Sunday #48