in ,

Iemand die de rode of zwarte DualSense in huis haalt?

Vanaf 18 juni zijn de zwarte en rode DualSense-controllers beschikbaar. Was je nog op zoek naar een mooier kleurtje dan de standaard witte controllers?

Omdat de pre-orders net zijn beginnen staan hieronder voor de handigheid wat linkjes op een rij:

DualSense – Midnight Black

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
2 jaren geleden

Nope. Speciale kleuren boeien me nooit zo. Het gaat me er meer om dat ze werken. Voordat ik de PS5 in huis had, had ik al een extra controller in huis gehaald. Daar zal ik het voorlopig wel mee kunnen doen. Mocht er eeens een keertje het begeven, dan misschien, maar tot die tijd niet, in ieder geval.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Precies dit. Wat boeit de kleur van een controller?! Werkelijk. Of die van de console overigens… Nu kan ik me van die laatste nog enigszins voorstellen dat je het fijn vindt als hij een beetje bij je interieur past, maar toch, dat mensen geld uitgeven aan dit soort dingen (een nieuwe controller voor de kleur, een nieuwe ‘special edition’ van een console waar dan een logo van een bepaald spel op staat etc.): onbegrijpelijk. Maar ach, kennelijk zijn er veel mensen die er heel vrolijk van worden. Nou, Go Nuts zou ik zeggen 🙂

LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Al hoewel ik ze beide erg gaaf vind, heb ik al twee witte controllers. Meer heb ik niet nodig. Daarbovenop is het witte wel aan me gaan groeien. We zaten allemaal op de zwarte te wachten en ik hou van mat zwart. Maar nu ik hem zie denk ik stiekem ook wel dat het een beetje saai is?

kayaboy
kayaboy
2 jaren geleden

Ik heb er altijd wel een connectie mee! Zo had ik op de PS4 een standaard zwarte controller, een camo controller en een gouden v2 controller. In mijn optiek nĂ©t iets toffer dan een standaardding, al weet ik ook dondersgoed dat je er nul voordeel aan hebt, buiten het ‘eyecandy’ gehalte om dan!

Tijdelijke Fortnite-modus Impossible Escape onthuld

Rambo komt morgen naar Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War