in , ,

Iemand zin in Psychonauts 2?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik zo’n zin heb gekregen in een game, maar volgende maand komt er een hele fijn game uit: Psychonauts 2. 

Misschien heb je de video al voorbij zien komen op Gamer.nl, maar ik mocht dus al een paar uur spelen en ik ben echt weggeblazen. Deze game zit zo boordevol creativiteit, unieke gameplay en humor. Het klinkt wellicht een beetje zweverig, maar deze game heeft een Ziel met een hoofdletter Z. 😛

Psychonauts 1 was al een pareltje en gelukkig lijkt het dat nummer 2 daar goed aan kan tippen. Zitten er hier op I.G nog liefhebbers van het eerste deel en ga je dan ook deel 2 halen? Vergeet niet dat de game op launch inbegrepen is met Xbox Game Pass. 

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Ik heb er zeker zin in gekregen door die video gisteren op gamer.nl. Gelijk begonnen aan deel 1 die ik nog nooit gespeeld had. Lekker sfeertje heeft het!

COSMIC_TSAR
2 jaren geleden

Behoorlijk zin in. Wat mij het meest enthousiast maakte, was de video tijdens de Xbox Extended Showcase van Tim Schafer. Die man verteld ruim 7 minuten lang over de game. In die tijd ratelt hij zo veel creativiteit op, heerlijk om naar te kijken en luisteren. https://www.youtube.com/watch?v=L7ZCGAUSCAU begint rond 16:40

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Niet helemaal mijn type game denk ik, maar ik ga hem wel in de gaten houden!

Kaskarion
2 jaren geleden

Ik heb de eerste game nooit gespeeld, wel altijd heel interessant gevonden. Na de video van gisteren staat deze game ook echt op mijn radar. Ben wel toe aan een goeie platformer met een leuk verhaal!

PlayStation 5 Dualsense laadstation

Wat was jouw eerste game?