in

IG Community Awards – De beste game van het Jaar


3. Spider-Man

Wie had gedacht dat Insomniac met de Spider-Man-licentie aan de haal zou gaan én zo’n ontzettend goede game zou afleveren. Spider-Man is in feite een interactief stripboek dat perfect binnen het Marvel-universum past. In tegenstelling tot voorgaande Spider-Man-games neemt de game alle tijd om het leven van Peter Parker uit te diepen door hem en zelfs andere personages speelbaar te maken. Ook voelde slingeren door New York nog nooit zo natuurlijk en is het vechtsysteem even vloeiend. Als Marvel-fan is Spider-Man een must, en als gamefanaat ook.

Spider-Man

2. Red Dead Redemption 2

Misschien begin je al door te krijgen dat deze lijst héél veel wegheeft van de beste PS4-games van het jaar, want Red Dead Redemption 2 komt op de tweede plek. Rockstars meesterwerk breekt je hart nadat je meer dan zestig uur in die charismatische personages en de wereld hebt gestoken, en is daarom de ultieme westerngame.

Red Dead Redemption 2

1. God of war

Daar is ie dan: de beste game van 2018 volgens de InsideGamer-bezoekers. En boy, wat een mooie keuze. God of War brengt Kratos niet alleen naar de Noordse mythologie, maar maakt geeft witte halfgod eindelijk een persoonlijkheid. God of War speelt als een trein en blijft verbazen met plottwists, een prachtige semi-open wereld en heerlijke combat. God of War is een waardige Game van het Jaar. Gefeliciteerd!

God of War

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

God of War is mijn game van het jaar

Vr: De toekomst van gaming is wazig