in

IG Q en A: Hoeveel geef je per maand uit aan games?


Michel Musters

Dat verschilt echt heel erg per maand. Sommige kwartalen koop ik nauwelijks iets, maar vorige maand heb ik dan weer 300 euro uitgegeven voor een stapel vrij recentelijk uitgekomen games. Ik heb een forse verzameling van zo’n duizend games maar een groot gedeelte heb ik lekker goedkoop gekocht, en daarbij spaar ik ze ook al zowat heel mijn leven. Ik doe meestal ook een paar reviews per maand. Dit gaat echter via codes en vind ik een game tof, dan koop ik alsnog het fysieke exemplaar voor de verzameling.

Bert de vries

Best wel veel, zo’n € 50 ~ € 75, gok ik. Maar dat is een gemiddelde. Soms zie ik ineens een hele hoop titels die ik aan m’n verzameling toe willen voegen, en soms ook helemaal niks. Ik focus nu wel op fysieke releases en die vind ik bij release vaak te duur. Bijna al mijn games zijn tweedehands, dat scheelt een hele hoop. Momenteel ben ik ook een kekke nieuwe pc aan het samenstellen en dat zijn natuurlijk ook kosten.

collectie

Jacco Peek

Ik denk dat ik gemiddeld één full-priced game per maand koop. Ligt natuurlijk een beetje aan de maand en wat ik ‘krijg’ voor reviews of streams. Hier en daar koop ik ook wat goedkopere games, zoals de Ace Attorney: Phoenix Wright Trilogy laatst, dus waarschijnlijk koop ik meer dan ik denk. Een hoop speel ik ook niet uit, maar wil ik gewoon graag uitproberen omdat het zo interessant is. Als ik een bedrag moest noemen is tussen de 60 en 100 euro per maand wel realistisch.

Days Gone

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is Borderlands GOTY Enhanced je duiten waard?

Fortnite Tweet hint naar samenwerking Avengers: Endgame