in

IG Q-N-A: Waar en hoe zet jij je console neer?


Michel musters

Ik heb beperkte ruimte op en in mijn tv-kast (de Oled neemt veel plek in beslag en een grotere tv-kast past niet in mijn interieur) dus heb weinig keuze. De PlayStation 5 komt liggend in een vak van de tv-kast te liggen, waar nu nog de PS4 ligt. De Xbox Series X komt schuin achter mijn tv te staan, waar voorheen de subwoofer van mijn soundbar stond (die nu op de grond staat). Dan is de boel – samen met de Switch op de tv-kast en een UHD-speler in het andere vak van de kast) aardig vol.

lars cornelis

Mijn tv-meubel is bewust uitgekozen om genoeg plek te hebben voor liggende consoles. Tenminste, bewust uitgekozen toen consoles nog niet het formaat van een kleine stadsauto hadden. De PS4 Pro en Xbox One X liggen dus netjes op hun plek. Ik weet helaas nog niet of de nieuwe consoles passen (ze passen geloof ik wel, maar je wil ook nog iets van voldoende luchtcirculatie om die dingen heen houden) dus het zou me niets verbazen als die straks naast de tv komen. Ook daar moet op zich voldoende ruimte zijn. En anders kan ik altijd nog een lange HDMI kabel trekken en die consoles ergens zetten waar wel ruimte is.

Cody van den bogert

Liggend! Zoals ik dat met elke console vanaf de SNES heb gedaan. Ik heb tegelijkertijd met de aanschaf van mijn OLED, een nieuw tv-meubel aangeschaft en daar past ‘ie op zijn kant perfect in. Is het al 19 november?

Ps5

jacco peek

Ik bouw een toren van mijn consoles. Hoe hoger, hoe beter. Momenteel is hij niet zo hoog, maar dat verandert met de next-gen dankzij het design van de Series X. Ja, het ziet er niet uit met al die kabels, maar daar wordt aan gewerkt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Spider-Man: Miles Morales is goud gegaan

Torchlight 3 komt morgen officieel uit