in

IG Q-N-A: Wat is jullie beste gaming deal ooit geweest?


Wout van aken

Niet echt een standaard deal, maar ik heb vroegah SoulCalibur 2 en een Special Edition Mario GameCube controller gratis gescoord uit de sterrencatalogus van Nintendo. Dat waren nog eens tijden!

soulcalibur 2

marcel vroegrijk

Ik heb ooit voor 25 piekeballen die speciale kettingzaagcontroller voor Resident Evil 4 gekocht, terwijl die op het internet voor het tienvoudige van eigenaar wisselt. Verder had ik als student een heel goede scheme uitgedokterd. Er waren twee tweedehandswinkels waar ik woonde. De ene kocht hoog in en was vrij duur. De ander gaf minder voor je waar, maar was ook goedkoper. Ik studeerde destijds bedrijfseconomie en zag daar een gouden kans liggen. Ik kocht spelcomputers in bij de goedkope winkel en deed ze vervolgens weer van de hand bij de dure. Zo heb ik meermaals toch een paar ‘gratis’ tientjes verdiend. Anderzijds heb ik de speciale PS2-editie van Shadow of the Colossus moeten verkopen aan een pawn shop om daar blikjes tomatensaus en spaghetti van te kopen, dus ja. Genoeg over mijn leven.

michel musters

Ik kan mij eigenlijk geen supergoede deal in het verre verleden herinneren. Ik denk dat ik elke keer dat ik geld uitgeef gewoon zo snel mogelijk verdring uit mijn portemonnee om het trauma van (veel) geld uitgeven te verzachten. Maar ik weet wel dat ik heel blij ben met de Black Friday-deal waar ik deze week op stuitte. Ik wilde al een tijdlang thuis een vr-helm hebben en de PlayStation VR voor 200 euro was in ieder geval voor mij de sweet spot qua prijs. Ik heb hem dan ook gekocht, samen met Astro Bot, Resident Evil 7, Farpoint en Tetris Effect. Rez Infinite wil ik ook erg graag spelen – Rez is één van mijn favoriete games – maar die ga ik denk ik fysiek importeren. Ik ben zeer in mijn nopjes met deze aankoop, maar op het moment dat ik dit schrijf (vrijdag) heb ik helaas nog geen kans gehad hem uit te pakken. Hopelijk zit ik terwijl je dit leest diep in de vr-wereld!

Tetris Effect

bert de vries

Ik heb vroeger een milde Ebay verslaving gehad. Daarbij was het de bedoeling om dingen, en dan vooral games voor de Xbox 360, te snipen: om een paar seconden voordat de veiling afgelopen is nog net wat piekeballen toe te voegen om zo te winnen. Zo heb ik mijn collectie flink kunnen uitbreiden. Vaak waren de verzendkosten hoger dan de game zelf. Nu scoor ik eigenlijk al mijn games tweedehands, via een aantal sites. Kan het iedereen aanbevelen: de games verkeren 99 van de 100 keer bijna in nieuwstaat. De afgelopen Black Friday deals deden me dan ook niet zoveel: tweedehands is nog steeds goedkoper.

xbox 360

thijs barnhard

Ik vind de actie van 99 Euro voor een GameCube nog steeds de beste deal ooit. Natuurlijk zat er geen game bij en moest je ook nog een memorycard kopen. Zo goedkoop was het dus eigenlijk niet, maar het voelde echt als een koopje.

GameCube

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Over welke oorlog moet Battlefield 6 gaan?

Fallout 76 review – Failout op bijna alle fronten