in ,

IG Q&A: Komt de current-gen update van Cyberpunk 2077 op het verkeerde moment?

Het was een grote verrassing: Cyberpunk 2077 is nu uit voor PS5 en Xbox Series X en S. Ook kwam patch 1.5 uit, met een flink aantal verbeteringen. Best goed nieuws, al verschijnen er deze maand wel heél grote games uit: Dying Light 2, Horizon Forbidden West en binnenkort Elden Ring. Komt de update daarom op het verkeerde moment, of maakt het eigenlijk niet zoveel uit?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 2.9/5 volgens 8 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
1 jaar geleden

Geen goed moment maar ook zeker geen slecht moment. Heb de upgrade wel alvast gedownload maar spelen ga ik hem nog niet want heb het te druk met andere games ( waarvan één nieuwe game). Elden Ring en horizon Forbidden West komen ook op een “verkeerd moment ” uit als ik naar mij persoonlijk kijk.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Gisteravond de update binnen gehaald, echter mijn maag draait om van de gameplay, zal wel komen vanwege de flitsende beelden, moest gedwongen stoppen met gamen.

Laatste keer dat ik zo`n gevoel kreeg was tijdens een fps game in de jaren 90.

SkyLab13
SkyLab13
1 jaar geleden

Eergisteren de game aangeschaft en de update gedownload. Moet zeggen tot nu is het een toffe game met een geweldige atmosfeer.

tielo
1 jaar geleden

Als CDPR dacht dit als een re-release uit te brengen dan hadden ze geen ongelukkigere moment kunnen uitkiezen. Februari is enorm druk met geweldige releases en ook bij mij licht de game helemaal onderop de stapel om eindelijk gespeeld te worden. het heeft toch al zo lang geduurd dus een paar maanden erbij vind ik prima. Tevens kan er na een uurtje spelen echt wel een patch of 3 overheen dus ik vind het prima.
Aan de andere kan zou het zo kunnen zijn dat CDPR genoeg geld verdient heeft aan hun valse reclame en misinformatie en dat ze het ding uitgescheten willen hebben om straks te kunnen cashen met DLC op momenten dat het rustiger met releases van topgames.

Wat spelen we dit weekend? 19 en 20 februari

De gamereleases van deze week