in , , ,

IG Q&A: Komt de next-gen-versie van Cyberpunk 2077 te laat?

We wachten al behoorlijk wat maanden op de PlayStation 5- en Xbox Series-versie van Cyberpunk 2077. Na de de slechte lancering vorig jaar is het begrijpelijk dat CD Projekt Red de tijd neemt om een goed product af te leveren, maar nu de gratis update is uitgesteld naar Q1 2022 worden sommigen toch onrustig. Zeker met titels als Elden Ring, Horizon Forbidden West en Dying Light 2 is het de vraag of we nog wel zitten te wachten op een next-gen-versie.

Daarom de vraag: komt de next-gen-versie van Cyberpunk 2077 te laat, of heb je nog wel even geduld?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
3 uren geleden

Ja, ik vind persoonlijk dat hij te laat komt. Nu heb ik CD Projekt Red sowieso al niet hoog in het vaandel staan, want The Witcher 3 vind ik nou niet bepaald een wow factor hebben en de status van Cyberpunk 2077 tijdens release heeft mijn respect voor CD Projekt Red geen goed gedaan. En nu komt deze vertraging hier ook nog eens bij.

Markus88
Markus88
2 uren geleden
Antwoord aan  coola

Kerel, iedereen erkend de witcher 3 als 1 van de beste games, zelfs mensen die de game zelf niet leuk vonden erkennen dat ze wel zien waarom het zo goed is…. Maar volgens jou is het dus niks speciaal? Volgens mij loop je dan ook maar een beetje te trollen als ik je nu zo hoor over deze game en hoe ik ik je hoor over alle AC games op elke artikel. Beetje jammer dit.

coola
2 uren geleden
Antwoord aan  Markus88

Totaal geen getroll van uit mijn kant. De game nu 5 keer een kans gegeven elke keer na 6 uurtjes gestopt omdat ik het gewoon niks vind.

Beetje jammer dat ik gedwongen word het om het speciaal te vinden en ik mijn eigen mening niet mag vormen

Laatst bewerkt 1 uur geleden door coola
Sall3mander
Sall3mander
1 uur geleden
Antwoord aan  coola

Ik heb precies hetzelfde als jou hoor. Ik weet niet wat het is, maar kan niet in die game komen, hoe vaak ik het ook probeer. En , je moet denk zijn reactie opnieuw lezen, er staat duidelijk: “vind ik”.

coola
15 minuten geleden
Antwoord aan  Sall3mander

En met jou en mij nog wel meer mensen. Mijn vrienden groep is heel erg divided over the witcher 3. Al is de meerderheid wel van zo speciaal is the witcher 3 eigenlijk niet, maar de pro the witcher 3 mensen uit de groep respecteren die mening want meningen verschillen nu eenmaal.

StefanKock
StefanKock
13 minuten geleden
Antwoord aan  Sall3mander

Je hebt helemaal gelijk. Zie hier een veel voorkomend probleem vandaag de dag. Meningen worden te vaak tegenover elkaar gezet in plaats van naast elkaar. Ik heb The Witcher 3 met veel plezier uitgespeeld en vind het een geweldige game. Coola vind dat niet en ook dat respecteer ik.

Laatst bewerkt 11 minuten geleden door StefanKock
Luigi1985
21 minuten geleden

Ik heb nooit in de hype train voor deze game gezeten en ik ga m ook niet kopen. Niet mijn smaak (denk ik).

Rainking
7 minuten geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Same here.

Michael-Raymond-Clayton

Ja natuurlijk is het veel te laat. Het is inmiddels al heel lang geen nieuw te noemen game meer, dus de Buzz is er sowieso al af. Veel recensenten waren ook kritisch op de game zelf (zo briljant was het kennelijk allemaal niet) om nog maar te zwijgen van alle zorgen over bugs. Nee, deze game speel je alleen nog als je écht niks anders meer in je backlog hebt.

Voor zover ik het als leek heb begrepen, is een groot deel van het probleem destijds geweest dat de game ook moest uitkomen op systemen die daar eigenlijk niet toe in staat waren (last gen) en ergens vind ik het dan wel mooi dat dat soort commerciële motieven zo hard backfiren. Laat men nu gewoon eens focussen op kwaliteit.

Aan de andere kant had ik liever gehad dat het gewoon een groot succes was geworden waar veel gamers blij van waren geworden en wat de studio ook weer in staat had gesteld (zowel financieel als qua reputatie) om weer het volgende pareltje af te leveren.

The Forgotten City (verlate) review