in , , ,

IG Q&A: Komt de next-gen-versie van Cyberpunk 2077 te laat?

We wachten al behoorlijk wat maanden op de PlayStation 5- en Xbox Series-versie van Cyberpunk 2077. Na de de slechte lancering vorig jaar is het begrijpelijk dat CD Projekt Red de tijd neemt om een goed product af te leveren, maar nu de gratis update is uitgesteld naar Q1 2022 worden sommigen toch onrustig. Zeker met titels als Elden Ring, Horizon Forbidden West en Dying Light 2 is het de vraag of we nog wel zitten te wachten op een next-gen-versie.

Daarom de vraag: komt de next-gen-versie van Cyberpunk 2077 te laat, of heb je nog wel even geduld?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.6/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
28 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
23 uren geleden

Ja, ik vind persoonlijk dat hij te laat komt. Nu heb ik CD Projekt Red sowieso al niet hoog in het vaandel staan, want The Witcher 3 vind ik nou niet bepaald een wow factor hebben en de status van Cyberpunk 2077 tijdens release heeft mijn respect voor CD Projekt Red geen goed gedaan. En nu komt deze vertraging hier ook nog eens bij.

Markus88
Markus88
22 uren geleden
Antwoord aan  coola

Kerel, iedereen erkend de witcher 3 als 1 van de beste games, zelfs mensen die de game zelf niet leuk vonden erkennen dat ze wel zien waarom het zo goed is…. Maar volgens jou is het dus niks speciaal? Volgens mij loop je dan ook maar een beetje te trollen als ik je nu zo hoor over deze game en hoe ik ik je hoor over alle AC games op elke artikel. Beetje jammer dit.

coola
22 uren geleden
Antwoord aan  Markus88

Totaal geen getroll van uit mijn kant. De game nu 5 keer een kans gegeven elke keer na 6 uurtjes gestopt omdat ik het gewoon niks vind.

Beetje jammer dat ik gedwongen word het om het speciaal te vinden en ik mijn eigen mening niet mag vormen

Laatst bewerkt 22 uren geleden door coola
Sall3mander
Sall3mander
22 uren geleden
Antwoord aan  coola

Ik heb precies hetzelfde als jou hoor. Ik weet niet wat het is, maar kan niet in die game komen, hoe vaak ik het ook probeer. En , je moet denk zijn reactie opnieuw lezen, er staat duidelijk: “vind ik”.

coola
20 uren geleden
Antwoord aan  Sall3mander

En met jou en mij nog wel meer mensen. Mijn vrienden groep is heel erg divided over the witcher 3. Al is de meerderheid wel van zo speciaal is the witcher 3 eigenlijk niet, maar de pro the witcher 3 mensen uit de groep respecteren die mening want meningen verschillen nu eenmaal.

StefanKock
StefanKock
20 uren geleden
Antwoord aan  Sall3mander

Je hebt helemaal gelijk. Zie hier een veel voorkomend probleem vandaag de dag. Meningen worden te vaak tegenover elkaar gezet in plaats van naast elkaar. Ik heb The Witcher 3 met veel plezier uitgespeeld en vind het een geweldige game. Coola vind dat niet en ook dat respecteer ik.

Laatst bewerkt 20 uren geleden door StefanKock
Dokter Caspari
19 uren geleden
Antwoord aan  coola

Hmmm het zit hem volgens mij meer in het feit dat mensen The Witcher 3 constant naast de recente AC’s leggen, en dat AC het in deze vergelijking altijd aflegt. En dat jij Meta hier wat moeite mee hebt, en je vervolgens heby voorgenomen om de game maar niks te vinden. Want als je Valhalla kunt waarderen dan kan het bijna niet zo zijn dat je TW3 echt geen reet aan vindt.

coola
19 uren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Je hebt toch echt bij het verkeerde eind. Het is echt niet zo dat ik bepaald heb dat ik the witcher 3 k*t vind omdat men de meest recente ac games vergelijkt met TW3 en dan altijd laatst genoemde als beter beschouwen. Nee ik vind TW3 echt gewoon niks aan.

Voor het verhaal houd ik het wel bij de boeken en de tv serie.

Dokter Caspari
18 uren geleden
Antwoord aan  coola

Maar onderbouw em eens dan ; wat kun je er niet aanwaarderen? En hoe doet AC dit anders?

rpenning
rpenning
18 uren geleden
Antwoord aan  coola

Coola heeft groot gelijk. Ik ben groot fan van de Witcher 3 top 5 game voor mij zowiezo. Maar ik was ook echt 10 a 15 uur in die game voordat het klikte en het echt leuk begon te worden. Dus ik was ook bijna afgehaakt.

Dokter Caspari
15 uren geleden
Antwoord aan  rpenning

Je geeft hem groot gelijk? Maar eveneens geef je aan dat de game in jouw top 5 komt? Moet je hem dan niet aanraden verder te spelen en hem een geweldige game-ervaring bieden ipv hem gelijk geven om niet door te spelen?

Laatst bewerkt 15 uren geleden door Dokter Caspari
rpenning
rpenning
15 uren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Waarom?? Als de game niks voor hem is houd het op!! Zo simpel als dat. Ook al is een game kwalitatief geweldig wil nog niet zeggen dat iedereen hem leuk vind.

Dokter Caspari
13 uren geleden
Antwoord aan  rpenning

Ja maar jij geeft aan dat jij hem eerst ook niets vond, maar door langer te spelen de game toch waarderen kon. Hoezo zou je Meta dan niet aanraden de game wat langer de tijd te geven? Natuurlijk mag hij het niks vinden, smaak is altijd een factor. Maar je geeft zelf al aan dat investering kennelijk loont. Helemaal als je (zoals meta) AC Valhalla prachtig vindt, die speelt flink leentje buur bij de titel van CDPR.

rpenning
rpenning
7 uren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Omdat ik een tijd terug het zelfde had. Dan kan je mij zeker voor gek verklaren want ik had het met red dead Redemption 2, en dat is ook een masterpiece met een geweldige openwereld en verhalen maar ik vond het zo niet leuk om te spelen. Maar helemaal uitgespeeld en 50 uur met tegenzin gespeeld is het niet waard!!

Hasan
Hasan
15 uren geleden
Antwoord aan  coola

Ik kan niet geloven dat erna zoveel jaar nog steeds deze discussies die nergens naar toe gaan gevoerd worden met jou. Ik lees al meer dan 10 jaar op insidegamer en zo ver ik mij kan herinneren is er in bijna elke topic een discusie met jou. Ik ben voor 2 jaar weggeweest en geen game nieuws gevolgd, en nu ik terug ben is het gewoon een en al het zelfde verhaal. Kerel je bent gewoon soort van kult held geworden hier.

coola
15 uren geleden
Antwoord aan  Hasan

Bruce Campbell is een kult held. Ik ben gewoon wie ik ben. Maar ik zal mij zelf nooit een kult held noemen.

Dokter Caspari
13 uren geleden
Antwoord aan  coola

Ik weet niet of kultheld in deze als comlliment bedoeld is Meta, je lijkt hem wel zo op te vatten.

Wil je trouwens ook nog even op mijn reactie reageren? En dus niet alleen op de reacties die je voorkeur hebben? Ben oprecht benieuwd naar je onderbouwing namelijk.

Laatst bewerkt 13 uren geleden door Dokter Caspari
coola
12 uren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Je gaat dit zoals gewoonlijk niet goed genoeg vinden. Maar wat mij echt tegen staat bij the witcher 3 is de extreem houterige combat , die voor mij echt alle fun weg zuigt. Het verhaal mag dan wel goed wezen de gameplay is slecht.

En inderdaad ja dat vind ik bij de AC games gewoon niet het geval.

rpenning
rpenning
17 uren geleden

Deze game is in mijn ogen al lang gestorven, heb hem niet gehaald en ga ik ook niet doen ook. Deze game was gewoon oplichting je kan het weinig anders noemen!! Dus Cd project red gaat mijn geld en aandacht niet krijgen lekker dood laten bloeden die game.

Laatst bewerkt 7 uren geleden door rpenning
Luigi1985
20 uren geleden

Ik heb nooit in de hype train voor deze game gezeten en ik ga m ook niet kopen. Niet mijn smaak (denk ik).

Rainking
20 uren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Same here.

Michael-Raymond-Clayton
22 uren geleden

Ja natuurlijk is het veel te laat. Het is inmiddels al heel lang geen nieuw te noemen game meer, dus de Buzz is er sowieso al af. Veel recensenten waren ook kritisch op de game zelf (zo briljant was het kennelijk allemaal niet) om nog maar te zwijgen van alle zorgen over bugs. Nee, deze game speel je alleen nog als je écht niks anders meer in je backlog hebt.

Voor zover ik het als leek heb begrepen, is een groot deel van het probleem destijds geweest dat de game ook moest uitkomen op systemen die daar eigenlijk niet toe in staat waren (last gen) en ergens vind ik het dan wel mooi dat dat soort commerciële motieven zo hard backfiren. Laat men nu gewoon eens focussen op kwaliteit.

Aan de andere kant had ik liever gehad dat het gewoon een groot succes was geworden waar veel gamers blij van waren geworden en wat de studio ook weer in staat had gesteld (zowel financieel als qua reputatie) om weer het volgende pareltje af te leveren.

Fr3nzy
Fr3nzy
19 uren geleden

Voor mij komt deze niet te laat. Ik heb bewust zo min mogelijk content over cyberpunk bekeken omdat ik hem graag wil spelen zonder te veel spoilers. Ik wacht daarmee bewust op de ps5 versie in de hoop dat de meeste bugs zijn weggewerkt.

The witcher 3 staat in de top 3 van beste spellen die ik gespeeld heb. Zowel grafisch als qua verhaal en de hoeveelheid content een erg goede en vooral leuke game.

Jammer dat veel mensen hier the witcher 3 afschrijven alleen omdat het niet hun type game is. Is het zo moeilijk te geloven dat anderen dit spel geweldig vinden?
Zo heb ik bijvoorbeeld niks met de far cry reeks maar kan me voorstellen dan anderen daar wel veel plezier aan beleven.

coola
19 uren geleden
Antwoord aan  Fr3nzy

Ik trek in ieder geval niet in twijfel of dat the witcher 3 voor mensen een geweldige game is. Enige wat ik zeg is dat ik zelf persoonlijk de game geen wow factor vind hebben.

Helemaal mooi dat mensen de game geweldig vinden. Maar dat betekent niet dat ik moet zeggen dat de game geweldig is want voor mij persoonlijk is dat niet zo.

HanTheMan
19 uren geleden

Ik zat vol in de hype train voor deze game, had ik niet moeten doen maar The Witcher 3 is een van mijn favoriete RPG’s en de CyberPunk setting spreekt me erg aan.
De ps4 versie van de game dus gekocht en op de ps5 gespeeld maar na de 3de vastloper heb ik hem in de kast gelegd in afwachting op de bugvrije next gen versie.

Eigenlijk denk ik nooit meer aan de game en ben ik het helemaal eens met de stelling dat de next gen versie te laat komt.
Heel jammer dit.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
14 uren geleden

Game komt jammer genoeg te laat. Heb alle eindes van de game wel gespeeld, alleen de moeilijkste niet. Wil daarmee wachten tot ik deze een keer op de ps5 speel als de game wel helemaal af is.

Had niet veel game-breaking glitches op de ps4, maar de game zag er totaal niet goed uit en sommige dingen werkten niet optimaal. Heb me over veel dingen heen kunnen zetten en vond het verhaal op zich wel heel vet. Denk dat als het totaal plaatje klopt, de game uiteindelijk nog beter is.

Om antwoord op de vraag te geven: Game komt te laat. Deze had uiteindelijk nooit op deze manier gereleased mogen worden. Maar was dat met de witcher 3 in het begin ook niet zo? Uiteindelijk is dat 1 van de meest gewaardeerde games geworden.

Hoop dat uitgevers hiervan leren en voortaan de kwaliteit van een game boven een deadline halen verkiezen.

rpenning
rpenning
13 uren geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Ja de Witcher 3 was ook redelijk buggy in het begin. Maar het verschil is toen waren ze eerlijk, toen zeiden ze gewoon sorry jongens dit was onze eerste triple a game en we hebben iets teveel hooi op de vork genomen. We gaan dit zo snel mogelijk fixen en je krijgt al die gratis DLC,s toen die tijd. Nu met cyberpunk hebben ze er alles aangedaan om de console versie niet te laten zien zodat de pre orders bleven staan gewoon.

Laatst bewerkt 13 uren geleden door rpenning
TheGoldenKid
TheGoldenKid
12 uren geleden
Antwoord aan  rpenning

Ja daar heb je wel een goed punt. Dat vind ik ook wel echt minder, dat achterhouden van de console versie. Ik snap dat ook echt niet, je neemt de consument op die manier gewoon in de maling. Waarschijnlijk lag de lat ook gewoon te hoog, maar daar hebben wij eigenlijk niks mee te maken.

The Forgotten City (verlate) review