in , , ,

IG Q&A: Wat is je GOTY?

Het jaar is praktisch voorbij, dus is het de hoogste tijd om de balans op te maken: wat is je game van het jaar? Was het Deathloop? Metroid Dread? Halo Infinite? Of toch een game die eerder verscheen en je in 2021 pas hebt gespeeld. Het mag allemaal!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4/5 volgens 6 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
The Decider
The Decider
7 maanden geleden

It takes Two. Ik ben pas een maand geleden samen met iemand hieraan begonnen. Enorm goede en vooral verrassende game waarbij de werelden en gamrplaymechanieken keer op keer verbazen en verwonderen. Prachtig spel.

obi-twan kenobi
obi-twan kenobi
7 maanden geleden

It takes two. Zoveel lol gehad daarmee. De gameplay is afwisselend en uitdagend. Zeker één van de beste coöp games die ik ooit heb gespeeld.

Luigi1985
7 maanden geleden

Metroid Dread voor mij.

Harriebaldi
7 maanden geleden

Valheim! Heerlijk spel met een vriend. Op avontuur en een heel dorp bouwen. En de muziek en sfeer is fantastisch.

COSMIC_TSAR
7 maanden geleden

Psychonauts 2 had alles waar ik weer eens zin in had. Gewoon een verwonderend avontuur in een te gekke wereld. Nam me mee terug naar de 3D platformers van vroegaaah, maar dan nog even drie keer zo creatief. Enorm van genoten en daarmee mijn goty.

Wel nog een eervolle vermelding voor Monster Train. Daar zijn heel veel uurtjes in gegaan toen ik m dit jaar ontdekte via gamepass. Ideaal voor wat potjes tussendoor, ook onderweg via de cloud, werkt als een malle.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
7 maanden geleden

Death Stranding!

Erik07
Erik07
7 maanden geleden

Guardians of the Galaxy is mijn GOTY, er zit zoveel liefde in die game.

Ik heb helaas geen Forza, It Takes Two en Returnal gespeeld. Toch wel de games die je het meest hoort als GOTY.

M’n meest memorabele momentje dit jaar was dat ik weer in Vice City rond kon rijden met Emotion FM op de radio. Ondanks alle kritiek overwon de nostalgie 🙂

adutchman
adutchman
7 maanden geleden

Deathloop en Returnal zijn beide zo uniek dat ze het hele jaar goed gemaakt hebben voor mij. Returnal heb ik verre weg van uitgespeeld maar de gritty sfeer en de vette procedurally generated gebieden maakt dat het mijn GOTY van ’21 is!

Rainking
7 maanden geleden

Ok, allerlaatste keer dat ik het erover ga hebben, maar mijn favoriete spel van dit jaar is (shock/horror) Death’s Door. Ik weet ‘t, ik weet ‘t, ik heb het erg goed verborgen weten te houden, maar ik moest het toch even kwijt. En nu maar hopen dat Tunic niet teleurstelt komend jaar.

JariKlapwijk
7 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Kijk, met jou kan ik praten! Heerlijke game!

TheRock
TheRock
7 maanden geleden

Voor The Rock is dit Forza Horizon 5. Zoveel pure fun in een game gepropt.

JariKlapwijk
7 maanden geleden

Forza Horizon 5 denk ik toch. Die laat Metroid Dread net achter zich. Verder ook enorm genoten van Death’s Door, Hitman 3 en Resident Evil Village. Halo Infinite had hem ook kunnen worden, maar ik vind het een groot gemis dat je nog steeds niet kan kiezen welke gamemodus je wil spelen. Ik word gek van dat achterlijk Oddball!

El hunterr
El hunterr
7 maanden geleden

Niet echt een game, maar expansion FFXIV Endwalker hands down was voor mij GOTY.

Zeven jaar geleden begonnen met deze journey met deze geweldige game op de PS3 en we eindigen nu op de PS5 met een geweldige finale. Als FF fan is deze game echt een genot geweest om te spelen.

AgeQned
AgeQned
7 maanden geleden

Voor mij is dit toch wel Monster Hunter Rise.

Wat spelen we dit weekend? 25 en 26 december

Als alles mag