in , , ,

IG Q&A: Wat is je wildste The Game Awards-voorspelling?

Volgende week, in de nacht van donderdag op vrijdag, vinden The Game Awards 2021 plaats. Naast dat dat er prijzen worden uitgereikt aan de beste games van het jaar, wachten we natuurlijk vooral op de aankondigingen en trailers. Een naamonthulling van Zelda: Breath of the Wild 2, Bioshock Isolation, een Chrono Cross-remake: de geruchten vliegen in het rond. Daarom de vraag: wat is je wildste The Game Awards-voorspelling?

Zelda

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
8 maanden geleden

Het licht gaat uit en er start een video. Op het scherm zien we een slecht verlichte maar nette kamer. Geen echte, want het ziet er wat meer uit als een videogame. In dit geval een tikkeltje cartoony. De focus ligt op de tv. We zien een klein stukje van de tafel, maar hebben geen zicht op de bank. Buiten beeld wordt een apparaat aangezet en horen we een man met een zucht op de bank gaan zitten.

Het apparaat blijkt een Nintendo 64 te zijn, want op het scherm zien we GoldenEye 007 in ouderwets 4:3 formaat. We horen de man nog een paar maal zuchten tijdens het spelen, waardoor het lijkt alsof hij zich verveelt.

Dan verschijnt er opeens een generaal in beeld. Het is een videocall die zijn spel onderbreekt. “Cortez,” zegt hij, “we need you.”

De camera draait naar de man op de bank en dan zien we een enthousiaste Vin Diesel look-a-like die met een grote glimlach roept “YESSS!!! It’s time to split!’

De camera zoomt in op de tv, waar het logo van TimeSplitters 4 op verschijnt, vergezeld door een paar apen, die helemaal door het dolle zijn. Als laatste zien we een paar superkorte beelden van enkele terugkerende karakters, waaronder Harry Tipper, Viola en Captain Ash, met als afsluiter de zin “The moose is loose!”

Laatst bewerkt 8 maanden geleden door Rainking
Aprotodon
Aprotodon
8 maanden geleden

Ik hoop echt op gameplay van The Wolf Among Us 2. Een wat kleinere game waarvan destijds tijdens de Game awards van 2019 een teaser werd gedeeld. Vorig jaar werd er van tevoren al aangekondigd dat deze game niet aanwezig zou zijn in 2020.

De ontlading was geweldig omdat veel mensen de hoop op een vervolg waren verloren na het sluiten van Telltale.

Laatst bewerkt 8 maanden geleden door Aprotodon
Tokumei
Tokumei
8 maanden geleden

Eindelijk de nieuwe van game van GenDesign (de studio van Fumito Ueda) zien.

Het ritme van Black Friday

Volgende week weer Screenshot Sunday