in , , ,

IG Q&A: Wat voor audio-setup gebruik je voor games?

Deze week verscheen er plots een update voor de Nintendo Switch waarmee je bluetooth-audioapparaten aan de console kunt koppelen. Maar is dat iets wat je gaat gebruiken? En wat voor audio-setup – headset, soundbar of gewoon over de tv-speakers – gebruik je voor het gamen?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3.8/5 volgens 6 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
JariKlapwijk
10 maanden geleden

Ik game altijd op een monitor dus een goede headset is voor mij een must. Heb wel speakers staan maar die zijn toch niet optimaal voor games. Gebruik altijd de Logitech G935. Beetje een lomp ding, maar hij werkt perfect!

TommyNL
10 maanden geleden

Ik vind gamen met een headset op het ergste wat er bestaat. Ik heb een helle dikke dolby atmos set staan, en dat vind ik veel mooier. Daarbij heb ik 2 meiden van 5 &. 7 en een baby meisje van 1. Niet echt handig om met een head set op te zitten

Luigi1985
10 maanden geleden

Ik gebruik een 5.1 surround set. Bose soundbar 700 + sub en twee achter speakers.

obi-twan kenobi
obi-twan kenobi
10 maanden geleden

Zelf gebruik ik vooral een soundbar met atmos en draadloze subwoofer. Af en toe ook een headset.

rpenning
rpenning
10 maanden geleden

Ik gebruik meestal gewoon zo’n Setje boxen van 2 speakers en 1 subwoofer niks bijzonders dus. En ik heb eigelijk ook wel goeie headsets maar gebruik ze weinig, vind het nooit echt fijn zitten zo’n ding maar het geluid is wel veel beter.

TomKauw
10 maanden geleden

Voor mij zijn het headsets all the way, het liefst zo bekabeld en analoog mogelijk.

Game zelf al dik twee jaar op dezelfde (en inmiddels uitgewoonde) ATH-M50x van Audio-Technica, aangesloten op een M-Audio M-Track 2X2. ‘t Mengpaneel vertoont soms nog wat kuren, maar doorgaans klinkt het gewoon ontiegelijk zuiver en gebalanceerd.

Bluetooth op zijn tijd is fijn — goeie zet ook voor de Switch — maar zelf speel ik het liefst bedraad. De Razer Opus mag vast een keer mee op reis, maar dan meer vanwege de ingebakken noise-cancelation.

Haunting
Haunting
10 maanden geleden

Ik game altijd met een headset. Momenteel de Logitech G935. Net wat te zwaar voor mijn gevoel maar het geluid is goed. De rest van het huis hoeft niet mee te genieten als ik aan het gamen ben dus heb geen speakerset gekoppeld aan mijn PC.

SamuraiPizzaCat
10 maanden geleden

Voor PC gebruik ik een bedrade Logitech headset, en heb ik een Bose companion setje voor als ik muziek wil luisteren of zonder headset mijn PC gebruik.

Voor PS5 gebruik ik de Playstation BT headset, of gewoon de speakers van de TV. Voor mijn retro consoles heb ik een losse versterker en 2 losse speakers.

Psychologische horror in twee werelden tegelijk – The Medium review (Xbox Series X)

Screenshot Sunday #26