in , , ,

IG Q&A: Wat wordt de shooter van het najaar?

Nu we meer gameplaybeelden hebben gezien van Halo Infinite en Call of Duty: Vanguard volgende week verschijnt, is het tijd voor een laatste voorspelling: wat wordt de beste shooter van het najaar? Is het Call of Duty – met de nieuwe Warzone-map en een indrukwekkende hoeveelheid multiplayermaps – Battlefield 2042 – met gigantische, destructieve omgevingen en twee gigantische extra modi- of tóch Halo Infinite – dat Master Chief terugbrengt in een grootschalige campaign en de het gevoel van schieten lijkt te perfectioneren.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.7/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
BrutalRage
BrutalRage
2 jaren geleden

Wat een simpele reacties weer. Gezien dat halo, cod en battlefield allemaal heel iets anders doen, is er prima kans dat ze het allemaal goed doen. Halo coop multi-player, cod ww2 en short rage actie en battlefield large scale battlefield / future.
Zelf heb ik me goed vermaakt met de beta van battlefield en verwacht dat ik me daar goed mee ga vermaken.

Kiekmgoan46
Kiekmgoan46
2 jaren geleden

Halo Infinite. Die kan eigenlijk alleen maar tegenvallen omdat men al lang wacht op weer eens een goeie Halo. Campaign trailer oogt tof. Heel benieuwd, maar 343 heeft nog niet veel goeds betekent voor de Halo franchise. De multiplayer test van poosje terug speelde wel weer super. En op basis daarvan heb ik goede hoop dat multi en campaign heel goed gaan worden, al maakt de ogenschijnlijke open structuur van de campaign mij een beetje argwanend. Geen co op campaign bij launch is wel een groot gemis.

Cod is Cod en Warzone zal t goed blijven doen. Geen interesse en ook niet helemaal op de hoogte.

Bf2042 komt waarschijnlijk iets te vroeg. Zal vast geen BF4 launch drama worden, maar de beta overtuigde mij helemaal niet. Mocht Portal uiteindelijk alles gaan brengen dat ze beloven, dan wordt Bf2042 denk ik uiteindelijk de dikste multiplayer Shooter van volgend jaar.

Tot nu toe zeg ik in ieder geval Halo.

Luigi1985
2 jaren geleden

Geen idee. Ik heb best zin om weer een keer een vette online shooter te spelen, maar dan wil ik zeker weten dat ie tof is.

CoD is eigenlijk elke keer meer van t zelfde. Elk jaar dat ik Cod aanschafte was ik na een week of twee uitgekeken (nadat ik destijds mw3) helemaal grijs gespeeld had.

Battlefield vond ik (de vorige) wel leuk, maar niet geweldig.

Heb geen Xbox dus halo wordt t sowieso niet voor mij.

Hoop iig dat een van de drie de ban kan doorbreken en eindelijk weer eens een goede shooter voorschotelt waar iedereen jaren mee vooruit kan.

Rainking
2 jaren geleden

Het gaat hier natuurlijk om de multiplayer. Zelf speel ik weleens first person shooters, maar dat zijn vrijwel altijd niet-realistische sci-fi spellen en dan speel ik normaal gesproken alleen de campaign. Van de spellen die hier genoemd worden zou dus alleen Halo in aanmerking komen. De andere twee heb ik totaal geen verstand van.

Een spel dat er misschien verandering in zou kunnen brengen zou een nieuwe TimeSplitters kunnen zijn. Dat zou echt een geweldige multiplayer kunnen hebben.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Football Manager 2022 natuurlijk! We schieten alles in de kruising! 😉

TheChief
2 jaren geleden

BF2042 wordt het iig niet. De recente Beta was dramatisch met lagspikes (ik weet het een beta heeft bugs, maar het moet in de basis wel redelijk speelbaar zijn), veel te weinig content (wapens, gadgets etc) en zorgde er ook voor dat een substantieel deel van de community (inclusief ikzelf) begon te walgen van het gebrek aan een class-systeem.

Het nieuwe operator-systeem is duidelijk opgezet om a la Apex Legends etc skins te verkopen met microtransacties. BF is nog niet dood maar DICE heeft duidelijk aan kwaliteit ingeboet met het vertrek van veel oudgedienden in recente jaren en ze lijken al geruimte tijd clueless wat een BF moet hebben getuige de zeer matige games BF:Hardline, BF1, de geflopte PR-campagne van BF5 en de disaster die hun Battle Royal-vehikel was.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door TheChief

Wat spelen we dit weekend? 30 en 31 oktober

Screenshot Sunday #31