in , , ,

IG Q&A: Wat wordt de volgende grote overname?

Deze week kocht Sony Bungie voor 3,6 miljard dollar. Eerder in januari kocht Microsoft natuurlijk Activision Blizzard voor bijna 70 miljard dollar, en Take-Two Interactive Zynga voor 12,7 miljard. De vraag is natuurlijk welke overnames er nog volgen. Stoot Warner Bros. haar studio’s af? Worden Ubisoft en EA nog gekocht? Daarom de vraag: wat wordt de volgende overname?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3.2/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
tektwo
tektwo
2 jaren geleden

Sony zou misschien ook een franchise willen als Forza Horizon. Welke studio zou dat kunnen waarmaken? Welke studio’s hebben echt kwaliteit games? Welke studio’s hebben behoorlijk wat talent. Dat is wat Sony wil. IP’s die er direct staan.

Daarom denk ik dat EA zal afvallen. Te duur en niet perse het talent waar Sony naar op zoek is. Ubisoft heeft sterke en minder sterke IP’s. Dat zou Sony zien als een te grote gok denk ik. CD Project red heeft wel het talent en met de juiste sturing zou dat een interessante studio kunnen zijn.

Zelf denk Ik aan Quantic Dream. Als ik denk aan een publisher denk ik aan Epic games. Duur, maar een minder grote gok voor Sony.

rpenning
rpenning
2 jaren geleden
Antwoord aan  tektwo

Ik hoop dat iemand een Ubisoft koopt die hebben geweldige ip’s maar de kwaliteit is om te janken.
Als Sony of Microsoft dat koopt en er een beetje tijd en geld insteekt om die games kwaliteit te maken in plaats van kwantiteit zou dat geweldig zijn.
Maar ik denk niet dat Sony dat zou kopen, Microsoft misschien wel Ubisoft heeft veel ip’s die ze elk jaar eruit pompen en dat is perfect voor gamepass natuurlijk.

coola
2 jaren geleden

Ik hoop dat ubisoft gewoon lekker zelfstandig en multiplatform blijft. Heb geen zin om een xbox te moeten kopen om assassin’s Creed te kunnen spelen.

Ubisoft brengt niet altijd kwaliteit met zich mee, maar de laatste AC was kwalitatief goed.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door coola

Wat spelen we dit weekend? 5 en 6 februari

Screenshot Sunday #43