in , , ,

IG Q&A: Welke game móét je dit jaar nog uitspelen?

Het jaar loopt alweer op z’n eind en met al die releases is het lastig om te spelen wat je wilt. Want wees eerlijk: het is bijna onmogelijk om alle goeie games van dit moment te spelen, laat staan de titels die je hebt gemist. Met de eindejaarsdiscussies in het achter hoofd zijn we daarom benieuwd: welke game wil je écht nog uitspelen voordat 2021 voorbij is?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3.7/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
8 maanden geleden

Ik heb niet perse een deadline voor een game, maar ik hoop dat ik Demon’s Souls snel uitspeel.

Heb zin om Kena te spelen en in februari komen Horizon en Elden Ring.

Overigens denk ik dat ik, ondanks Elden Ring er super vet uit ziet, dat ik eerst ff Horizon pak (een wss iets gemakkelijker spel). Demon’s Souls is al dr derde From (oorspronkelijk from) game die ik afgelopen jaar speelde.

Volgend jaar komt er trouwens veel moois uit.

tibor95
tibor95
8 maanden geleden

Resident Evil 2. Maar dan de 2e playthrough. In het stuk nadat je in Leon’s B story als Ada hebt moeten hacken. Nu als de gewonde Leon weer richting Ada..

Het is te doen hoor. ben alleen op den duur afgehaakt door het te gaan spelen van andere games.
Forza wil ik nog lekker in doorscheuren bijvoorbeeld. Hitman 3 is al uitgespeeld, maar de community levels blijven te goed.

obi-twan kenobi
obi-twan kenobi
8 maanden geleden

Ik wil dit jaar Guardians of the galaxy en de campaign van Halo Infinite nog uitspelen.

Laatst bewerkt 8 maanden geleden door obi-twan kenobi
Lennardodin
Lennardodin
8 maanden geleden

Ik wil in elk geval God of War uitspelen en wellicht Ratchet & Clank. Voor de rest zie ik het wel en heb ik heel veel zin in 2022 🙂

JariKlapwijk
8 maanden geleden

Ik wil sowieso nog Metroid Dread uitspelen. Shame on me dat ik dat nog niet heb gedaan. Forza Horizon 5 ga ik lekker mee verder. Hitman 3 wil ik ook nog aan beginnen. Psychonauts 2 wil ik nog uitspelen. En wellicht ook nog Far Cry 6. Ik kan je nu al vertellen dat dat waarschijnlijk niet gaat lukken, aangezien mijn Halo-verslaving steeds sterker wordt.

Mogelijke Grand Theft Auto 6-screenshot? Deze foto vonden spelers verstopt in GTA: The Trilogy

Screenshot Sunday #34