in , , ,

IG Q&A: Welke PlayStation-franchise moet naar PSVR 2 komen?

Deze week werden de specificaties van PSVR 2 onthuld, en die waren niet mals. Maar wat er óók werd aangekondigd, was de spin-off Horizon Call of the Wild. Bij de aankondiging liet Sony weten dat er meer grote franchises naar het platform komen, dus vandaar de vraag: welke wil je nog zien? En misschien belangrijker: hoe moet de game eruitzien?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
6 maanden geleden

De PSVR2 heeft mijn interesse, dus ik denk dat ik er straks wel een keer aan ga geloven als ie uit is.

Het lijkt me vet om Resident Evil 4 in VR te spelen. Wat exclusieve franchises betreft lijkt mij Horizon qua spelwereld enzo wel echt super mooi, maar die komt dus al.

Last of us lijkt me wel spannend om in VR te spelen of Killzone.

Ik laat me verassen.

HanTheMan
6 maanden geleden

Ik ben best wel hyped voor de PSVR2, mijn eerste VR headset was een Oculus Quest 1 die ik heb verkocht omdat er niet echt grote titels op te spelen zijn.

De PSVR2 ticked (bijna: want niet draadloos) alle boxes af dus moet ik zeker hebben 🙂 Ik hoop ook dat het gerucht dat HalfLife: Alyx er op uitkomt echt waar is want dan heb je echt wel een killer game. Heb die game ns mogen ervaren op een high end gaming pc met valve index en dat is echt mind blowing.

Oh ja welke franchises:
Ik hoop op een nieuwe vervolg op astro bot rescue mission, dat schattige robotje is een fantastische playstation mascotte.
GranTurismo lijkt me ook tof om in VR te spelen en dan ook een modus om om de auto te lopen en overal aan te zitten 🙂
Wat me ook geniaal lijkt is een Quantic Dreams game speciaal gemaakt voor VR. om helemaal immersed te raken in zo’n spannend verhaal is wat VR kan doen laten schitteren.

ItsIncognito_NL
ItsIncognito_NL
6 maanden geleden

The last of Us, Uncharted

Review: Catherine: Full Body (PS4)

Screenshot Sunday #39