in

Jaag en vis in Red Dead 2 op meer dan 200 wilde dieren


In een eerder bericht werden nieuwe steden en personages getoond, nu komt Rockstar met details over het verdere wilde leven en wat we allemaal daarmee kunnen doen in Red Dead Redemption 2. Dieren zijn niet altijd even spannend in een spel, maar Rockstar weet hoe belangrijk details zijn en dit spel zal daar ook grotendeels om draaien. Zo is het belangrijk wat voor aas je gebruikt bij het vissen of wat voor wapen je gebruikt tijdens het jagen om de beste kwaliteit vlees te krijgen om te verkopen.

Red Dead Redemption 2

Op de website van Rockstar Games, toon de ontwikkelaar een lijst van meerdere dierensoorten die in het spel terug te vinden zijn. Dieren als een beer, alligator, gilamonster, coyote en de kale arend zijn een paar van deze dieren. Hiernaast komen er ook nog eens 19 verschillende soorten rassen van paarden voor in het spel. Al deze dieren zijn van belang om het spel zo levendig en wild te maken als het zou moeten.

Red Dead Redemption 2

Door te jagen op deze dieren zijn verschillende materialen te winnen die weer te verhandelen zijn voor eten of geld. Om succesvol te jagen en te vissen op de juiste dieren vereist veel geduld en focus. Verschillende aspecten, zoals de windrichting en of je eerste schot wel of niet fataal is doen mee bij de afronding van een goede jacht. Wanneer een hert niet goed geraakt is en ontsnapt is het aan de speler om het bloedspoor te volgen om alsnog de jacht af te maken.

Is een jacht eenmaal succesvol afgerond kan de speler zijn huiden en het vlees meenemen te paard om te verkopen in verschillende steden of dorpen bij de slager, koken om te eten in een kamp en de huiden kunnen ook gebruikt worden voor het maken van kleding. Wederom kan de verkoopprijs verschillen per keer, dit heeft te maken met welk wapen je het dier hebt gedood en in welke staat van kwaliteit het wordt verkocht.

Red Dead Redemption 2

De wilde dieren zelf hebben ook een eigen natuurlijke omgang en reageren ze ieder op een eigen manier. Zo omsingelen roedels wolven hun prooi, buidelratten spelen dood, Beren brullen om jagers af te weren en roofvogels achtervolgen hun prooi. Een compleet ecosysteem is opgezet in Red Dead Redemption 2 en ieder wild dier moet vechten voor zijn plaats in de circle of life. De wildernis is voor zowel man als dier een mooie uitstrek om te ontdekken en te leven, maar verwacht geen genade van elkaar wanneer de jacht is geopend.

Red Dead Redemption 2

Ga voor meer details en informatie naar de website van Rockstar. Red Dead Redemption 2 is verkrijgbaar vanaf 26 oktober 2018 voor op de Xbox One en PS4. Lees op IG de eerste preview voor Red Dead Redemption 2.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Divinity: Original Sin 2 console review

Review: Hollow Knight