in , , , , , , , ,

Inside.Gamer eindejaarsspecial #4: Waar kijken we naar uit in 2024?

Michael-Raymond-Clayton

Oke, ik beloof dat dit de laatste slechte grap is, maar Michael-Raymond-Clayton zal in 2031 aan de slag gaan met onderstaande game die in 2024 uit gaat komen:

“Banishers: Ghosts of New Eden. Interressant concept van een goede studio.”

Lavalera

Like a Dragon: Infinite Wealth. Dit is voor mij niet zo’n moeilijke keuze. iedereen weet hier inmiddels wel dat ik ernom Like a Dragon fan ben en in januari komt inmiddels al weer deel 8 uit de serie. Dit keer met zowel de cast van deel 7 als ook Kazuma Kiryu die mee doet. De demo en filmpjes die we gezien hebben belooft 1 van de grootste en beste Like a Dragon games tot nu toe worden. Het speelt zich af op Hawaii, het is weer turn based zoals 7 en de hoeveelheid zij content is enorm. Er is een soort animal crossing island, Super crazy delivery waarmee je hamburgers of pizza verzamelt en moet afleveren bij klanten, cabaret club, karaoke en andere standaard zij content mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Lavandou

Helldivers 2. Samen met een vriend was de topdown shooter Helldivers een erg leuk spel om doorheen te spelen. Nu komt deel 2 en is deze ook nog te spelen in third-person. Ik weet niet of dit de game leuker gaat maken of niet, maar ik kijk er nu al naar uit om deze te gaan spelen!

Kunstschilder1987

Kunstschilder1987 gaat misschien wat meer schilderijen maken in 2024, of wellicht gewoon weer verder met wat oudere games.

“Eigenlijk heb ik er geen…. maar ik ben dan ook geen echte moderne gamer in de kern”

adutchman

adutchman is nog niet helemaal zeker, maar hij heeft alvast gekozen:

“Final Fantasy 7 Rebirth, voor nu want dat kan nog veranderen. Het word sowieso wel een topper natuurlijk!”

Intersivety

Hier in de stad hebben we er een complete winkel van ik hoor er regelmatig wat over, maar ik weet er eigenlijk niks van. Ik geloof echter best dat het een erg toffe hobby zal zijn. De keuze van Intersivety valt op”

“Warhammer 40,000: Space Marine 2”

Rainking

Deze vind ik het makkelijkste te beantwoorden. Dat is namelijk Final Fantasy VII Rebirth. Had je me dit vijf jaar geleden verteld, dan had ik je vierkant uitgelachen. Ik was tegen de opsplitsing van de originele game. Ik was tegen het veranderen van het combat systeem. Dat alles veranderde toen ik de demo van Final Fantasy VII Remake speelde, want wat liep het lekker. Toen de game uitkwam heb ik het twee keer achter elkaar doorgespeeld en het werd mijn favoriete game van 2020. Daarna heb ik ‘t nog een keer op de PS5 gespeeld toen Intergrade uitkwam. Ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe ze dit vervolg aan hebben gepakt en waar sommige scenes heen gaan. Zin an!

Lennardodin

Ik zou zeggen Rise of the Ronin of Avowed die me op dit moment het meest interessant lijken. Andere games waar ik in geïnteresseerd ben, komen pas in 2025 of later / hebben nog geen release jaar…

Blasterjackson

Blasterjackson maakt me nieuwsgierig met deze titel:

“Bille Bust Up”

Bucccaneer

Thanks Buccaneer, er is blijkbaar toch nog wel wat meer om naar uit te kijken in 2024. Deze game was ik al vergeten:

“Silent Hill 2 Remake”

TomKauw

“De voortzetting van The Finals. Die game is natuurlijk al uit, maar hij schiet lekker weg. Daar zit anno 2024 veel groeipotentie in, als je het mij vraagt.”

Luigi1985

Kunstschilder1987 wees me bij screenshot Sunday deze week al op een game die ik misschien wel leuk vind: Prince of Persia: The Lost Crown. Nou, die had ik heus zelf ook al wel gezien hoor ;). Ik houd van Metroidvania-games en buiten dat moet ik zeggen dat ik verder niet veel games weet waar ik echt naar uitkijk. Er komen wel wat Nintendo remakes/remasters uit die ik tof vind en er zijn wat games zonder releasedatum (Metroid Prime 4, Hollow Knight: Silksong), maar buiten dat is Prince of Persia: The Lost Crown een van de weinige games waar ik nieuwsgierig naar ben. Dat is vooral omdat ik de gameplay er tof uit vind zien. De grafische stijl spreekt me niet heel erg aan, maar dat hoeft geen obstakel te zijn. Ben erg benieuwd of Ubisoft weer eens iets moois uitbrengt.

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kunstschilder1987
2 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

wow, die kunstschildersimulator, waar kan ik die pre-orderen? 😉 haha mooi neergezet weer luigi!

Ruaidri1981
Ruaidri1981
2 maanden geleden

Ik zie een aantal games voor volgend jaar erop staan, waar ik zeker van ga genieten.

Grootste hit or miss zie ik in 33 immortals. Het concept klinkt als iets wat top passend is bij mij. Echter 1 dingetje multiplayers ga ik vaak heel slecht op. Bro Force MP een drama. Forza ik race af en toe online, maar wat een ellende. Ik wordt gebeukt, krijg tijdstraf, vlieg in het rond en de veroorzaker rijdt lekker rechtdoor en geen tijdstraf.
Dus als de andere 32 immortals mijn plezier niet vergallen, dan denk ik dat ik vele uren erin ga steken. Maar als de anderen verstorend zijn, dan denk ik dat het een jammer maar helaas wordt.

Kunstschilder1987
2 maanden geleden
Antwoord aan  Ruaidri1981

broforce vond ik de single player 1 van de beste uitvindingen sinds het wiel en brandend vuur… maar de mp heb ik niet geprobeerd.. was die zo moeilijk?of was het iets anders?

Ruaidri1981
Ruaidri1981
2 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

De mp was te chaotisch. Ook veel te vaak dat spelers eruit dropte. En als je dood ging, en er van de 4 uiteindelijk nog 1 speelde, was het redelijk overzichtelijk en moest je vrij lang kijken tot je weer kon deelnemen.

Singleplayer vond ik ook geweldig.

Michael-Raymond-Clayton
2 maanden geleden

Ik beloof hierbij plechtig in 2024 nog aan Banishers te beginnen. Goed? 😉

Kunstschilder1987
2 maanden geleden

en owee wanneer je niet alle trophies haalt, we houden je in de gaten! 😀

Michael-Raymond-Clayton
2 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Mag!

Rainking
1 maand geleden

Komt redelijk vroeg in het jaar uit, dus ruimschoots de tijd.

Rainking
2 maanden geleden

Er staan in dit lijstje sowieso een paar spellen waar ik ook zin in heb. Banishers: Ghosts Of New Eden, Rise Of The Ronin, Prince Of Persia: The Lost Crown en de Silent Hill 2 remake kijk ik ook erg naar uit. Heel misschien Like A Dragon: Infinite Wealth. De rest is niet echt voor mij, denk ik.

Kunstschilder1987
2 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

thats a weird silent hill to die on 😉

Rainking
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

In my restless dreams, I see that town.

Stelling van de week: Ik speel een game tot de eindcredits van het scherm rollen

Mijn gespeelde games in 2023