in , , , , , , , ,

Inside.gamer eindjaarsspecial #2: De grootste tegenvallers van 2023

Michael-Raymond-Clayton

Michael-Raymond-Clayton heeft de VR-bril tevoorschijn gehaald en heeft een VR-deel van een van Sony’s grotere franchises van de afgelopen jaren gespeeld. Om te voorkomen dat zijn huiskamer vol tweedehands eten en drinken zou komen te liggen, is hij er snel weer mee gestopt:

“Horizon: Call of the Mountain. Zo spectaculair als daar over werd opgegeven, vond ik het niet, terwijl ik er wel kotsmisselijk van werd…”

Intersivety

Het korte antwoord van Intersivety behoeft geen verdere uitleg. Gister verscheen er namelijk een lijstje met slechts beoordeelde games van 2023 op Metacritic. Jammer voor de fans van Lord of the Rings:

“Lord of the Rings Gollum”

Rainking

Ja. Deze doet pijn. In 1996 maakte ik kennis met The Settlers II: Veni, Vidi, Vici. Er stond een demo van het spel op een disc die een keer bij een Power Unlimited zat. Zo’n soort spel had ik nog nooit eerder gespeeld, maar de uitwerking bleek ik hartstikke leuk te vinden. Zeker hoe je paadjes moest maken en je mannetjes items van het ene vlaggetje naar het andere brachten. Was ik er goed in? Hell, no! Maar ik vond het gewoon leuk om ermee aan te kloten. Gedurende de jaren is de serie geëvolueerd en daardoor trok het me steeds minder en minder, al vond ik Settlers 7 er wel heel tof uitzien. New Allies zou een return to form gaan worden en met name naar The Settlers II. De campaign was alleen niet wat ik ervan hoopte en daarom speel ik liever skirmishes… ALS ik ‘t al speel. Typisch geval van jammer.

Lennardodin

Lennardodin heeft nog steeds wat oud zeer:

“Van de games die dit jaar uitgekomen zijn, geen idee, ik denk geen… Daarbuiten, AC Valhalla.”

Blasterjackson

Ons reviewkanon is zo teleurgesteld dat hij er verder geen woorden aan wil verspillen:

“Viewfinder”

Buccaneer

Idem dito voor Bucacaneer die een game waar vele gamers naar uitkeken, zwaar door het ijs zag zakken:

“Redfall”

TomKauw

Een game die volgens bepaalde reviewers zelfs naar oplichting riekt. Zoveel rode vlaggen van te voren. Helaas waren ze er niet voor niets. Het klonk allemaal te mooi om waar te zijn:

“The Day Before, al zagen we dat ook ergens wel aankomen”

Luigi1985

Het is niet dat ik me dit jaar een moment verveeld heb. Integendeel, maar ik wacht al jaren en jaren op Hollow Knight: Silksong. In 2019 mocht ik de demo van deze game al spelen bij een event van Nintendo en toen stond de game gepland voor 2020. Later gingen er geruchten over een release halverwege 2023. Op dit moment is het nog steeds niet duidelijk wanneer het spel gaat komen. Natuurlijk is er genoeg reden geweest om games uit te stellen, maar dit duurt wel erg lang. Jammer, want als ik ergens veel zin in heb…

Lavalera

One Piece Odyssey. Er is weinig dit jaar wat ik gespeeld heb wat echt niet leuk was, er zijn eigenlijk maar 2 games die daar onder vallen. Redfall en One Piece Odyssey. Ik had demo getest en dat leek me best leuk dus ik besloot om de game te kopen. Maar daar kreeg ik snel spijt van. Er was verteld dat je als niet one piece fan deze game prima kon spelen, niet dus. Het is constant: Herinner je dit verhaal? Weet je nog die persoon? Je moet zelf de content er maar bij zoeken als je de afleveringen niet gezien hebt. De game is ook nog eens een keer super makkelijk. Nou hou ik niet van moeilijk spellen, maar dit is het andere uiterste. Elke vijand is met 1 klap dood. Na een paar keer opstarten tijdens het jaar en verschillende pogingen heb ik de hoop opgegeven. Dit is mijn minst favoriete game die dit jaar is uitgekomen.

Lavandou

Payday 3. Payday heb ik altijd al met veel plezier gespeeld, zo begon het bij mij al bij Payday : The Heist, en vervolgens jaren lang nog Payday 2. De release van Payday 3 was voor mij iets om naar uit te kijken. Vervolgens kwam de game uit en waren de dingen die deel 2 leuk maakten weg. Zo was er geen experience te verdienen door een Heist te voltooien, zelfs op het moeilijkste niveau. Dit kon alleen door challenges te voltooien in een match. Ook waren de aantal maps te laag en is het nieuwe systeem gebaseerd op jouw level om wapens en outfits te krijgen een stap terug op het systeem van Payday 2. Heb het spel helaas na een paar avondjes weer opzij moeten zetten.

Kunstschilder1987

Onze retrogamer heeft het helemaal gehad:

“Het constante uitstel van de suikoden remake. Ik had deze wel willen proberen, maar het telkens uitstellen heeft me erop laten afknappen. Nu ben ik zover dat ik ze wel met emulatie via de psx versie speel, als ik ze zou proberen. Wat mij betreft: laat maar Konami!”

adutchman

Een ietwat verontrustende mededeling van adutchman. Want ondergetekende wil zeker nog met deze game aan de slag:

“Super Mario RPG, niet dat het slecht is maar het is niets voor mij. Komt vooral door het gedateerde turn based systeem denk ik.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 6 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kunstschilder1987
2 maanden geleden

boehhh suikoden, boeh!!!!

Rainking
2 maanden geleden

Wederom allemaal andere antwoorden, leuk. Dat zal niet elke keer zo zijn, gok ik?
The Lord Of The Rings: Gollum is helaas erg slecht. Ik ga het over een tijdje nog wel eens een keer proberen. Er zijn in de tussentijd dacht ik een paar updates en patches verschenen.
Viewfinder leek me wel een leuke creatieve puzzelgame, dus dat is erg jammer om die in deze lijst tegen te komen.
De intro van Redfall vond ik nog wel leuk, maar ik geloof wel dat dat inderdaad geen best spel is verder.
Hollow Knight: Silksong en Suikoden I & II Remaster HD begint wel erg lang te duren voor ze uitkomen. Daar mag wel eens wat vaart in komen.

GirlLovely
GirlLovely
2 maanden geleden

Hoi­! Mi­jn na­am is Al­i­­na, ik b­en 2­­1 jaar o­ud) Be­g­in­nend S­E­­X m­odel 1­8­+) Ik h­ou erv­an om na­a­kt gef­otog­r­afe­erd te wor­den) 

Beo­o­rde­el mijn fo­to­’s o­p https://ero4.fun/sexykitty21

Mijn ni­ckn­ame Sex­yKit­ty21

Laatst bewerkt 2 maanden geleden door GirlLovely

Stelling van de week: Liever een korte topgame dan een lange topgame

Wat spelen we dit kerstweekend? 23 t/m 26 december