in

Inside.Gamer wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar! 2021 was misschien niet het betere jaar waar we op hoopten, maar wél het jaar dat InsideGamer omgedoopt werd tot Inside.Gamer! Het jaar dat we deze fantastische community samen met de oude garde én nieuwe leden van de grond hebben gebracht. Daar kunnen we op proosten!

In het afgelopen jaar hebben we ontzettend veel leuke artikelen van jullie, de community, gelezen. Van de mini-reviews van Tielo waarin verschillende, kleinere games kort aan bod komen, tot de vele user reviews van welke game dan ook. Zo begon het jaar met veel polariserende reviews over Assassin’s Creed Valhalla en kregen we zelfs een trilogie aan reviews van Blasterjackson over de Darksiders franchise!

Terugkomende rubrieken waren ook aanwezig. Zo hebben Luigi1985 en Dokter Caspari ‘Bekritizeer’ opgepakt. Een rubriek waarin je een game waar je eigenlijk van houdt toch even een volle laag kritiek geeft. Een erg leuke draai aan een normale review. Kritisch blijven is immers van belang. Ook worden er soms vragen doorgespeeld door en naar community leden. Eerder dit jaar kwam het doorspeelrubriekje “Mijn favoriete gamemomenten” waarin leden de titulaire stelling beantwoordden. Maar als er een terugkerend rubriek de kroon spant is het wel de wekelijkse Screenshot Sunday, begonnen door Leegblikjewater. Hierin deelt hij samen met andere leden el-ke zondag screenshots van games die ze spelen, samen met leuke teksten of mini-reviews. Afgelopen zondag was het alweer nummer 38!

I.G bleek ook een fijn platform te zijn om meer persoonlijke verhalen te delen. Het hoeft niet altijd om games te gaan. Soms hebben dingen impact op ons gameleven, of andersom. Zo was Coola erg moedig om het verlies van zijn vader met ons te delen en hoe dit impact heeft gehad op bepaalde games. Nog mooier om te zien dat de community hem de mogelijke support gaf!

Aan de andere kant van het emotionele spectrum waren er ook leuke artikelen zonder serieuze noot of kritische mening. Soms willen we ook gewoon plezier hebben. Denk aan de Mushroom Kingdom Newsflash, door Luigi. Hierin kregen we het heetste en laatste gamenieuws in hilarische Mario-stijl. Een glimlach brengt je op je gezicht bij het lezen van dit unieke artikel. Verder werden er ook leuke quiz/raadspelletjes bedacht. Bij Game titels in Emoticons van Michael-Raymond-Clayton moest je titels raden op basis van een paar emotes. Dokter Caspari kan goed illustraties maken en maakte daarom ook twee illustraties waar veel game franchises in zaten die je moest zien te vinden en raden. Met een daarvan ging hij zelfs naar huis met een giftcard van 50 euro voor de Member Content van de maand verkiezing!

Over die verkiezingen gesproken. Ze waren even verdwenen maar om het jaar nog mooier af te sluiten zullen we binnenkort weer een verkiezing houden. Daar komt nog een losse post over, maar in het kort: Je hebt tot 10 januari om een artikel te schrijven. Dan zullen wij 5 leden nomineren waar jullie op kunnen stemmen. Alle artikelen van december die jullie al geschreven hebben tellen mee!

Al met al was er dus genoeg te beleven op de site en dat komt allemaal door jullie, de leden! We willen de hele community dus bedanken voor jullie aanwezigheid en de artikelen en verhalen die jullie hebben gedeeld. Op dat we samen in 2022 nog meer leuke en boeiende dingen gaan delen. Voor nu wensen ik iedereen namens Inside.Gamer een gelukkig en gezond nieuwjaar.

Afhankelijk van wanneer je dit leest: trek er nog een open. Proost!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
7 maanden geleden

Ondanks ik zelf totaal niet in een feeststemming zit en geluk ver te zoeken is. Wil ik toch iedereen een gelukkig Nieuwjaar toewensen.

Een ding weet ik wel zeker, het zal voor 2022 heel erg moeilijk worden om slechter dan 2021 te worden.

Rainking
7 maanden geleden

Iedereen een gelukkig(er) nieuwjaar!

adutchman
adutchman
7 maanden geleden

Beste wensen iedereen!

okidokie-1
7 maanden geleden

Iedereen ook een gelukkig nieuwjaar!
Blijf vooral reviews en andere content plaatsen op deze site!

obi-twan kenobi
obi-twan kenobi
7 maanden geleden

De beste wensen allemaal!

Michael-Raymond-Clayton
7 maanden geleden

Happy New Year allemaal! Qua gaming ligt er al vroeg in het jaar veel moois in het verschiet. Ik kan niet wachten in elk geval!

Luigi1985
7 maanden geleden

De beste wensen allen. Leuk overzichtje zo.

AgeQned
AgeQned
7 maanden geleden

Iedereen nog de beste wensen

Dokter Caspari
7 maanden geleden

Tof dit afsluitende eerbetoon aan IG en diens frontpage vullers. Hopen op een jaar waarin ook veel nieuwe gezichten de virtuele pen in durven klimmen.

Dokter Caspari
7 maanden geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

En de beste wensen natuurlijk.

Wat spelen we dit weekend? 1 en 2 januari

Terugblik op de Gamer.nl voorspellingen voor Beste Games van 2021