in

Inside.Gamer Community Spotlight #1


Mocht je het gemist hebben, dan kan je hier een uitgebreide post vinden over Inside.Gamer. 

In dit bericht lichten we een aantal posts voor je uit. Vergeet niet dat je nog steeds een Nintendo Switch kan winnen door mee te posten! De beste post op Inside.Gamer in de eerste maand na lancering wint de console. Post dus snel wat fijne content en wie weet ligt de Switch straks op jouw deurmat. Vergeet niet dat je gewoon je Gamer.nl-account kan gebruiken.

Tot zover de introductie, we gaan gelijk door met een selectie van posts die je op Inside.Gamer kon vinden deze week.

Assassin’s Creed: Valhalla is pure ellende

User SilentF0rce-1 plaatste een uitgebreid artikel over frustraties die komen kijken bij het spelen van Assassin’s Creed Valhalla. 

“Het belachelijke plot is niet het enige probleem, ook de spelwereld laat behoorlijk te wensen over. Voor ik Origins ging spelen had ik er weinig vertrouwen in dat Egypte zich goed zou lenen voor Assassin’s Creed. Dit bleek echter toch wel degelijk het geval te zijn door de enorme gevarieerde steden en de dorpjes in de woestijn. Odyssey deed hier nog eens een schepje bovenop in het prachtige Griekenland. Ieder eiland had zijn eigen charme. Ieder dorp of iedere stad bood iets unieks. Alle eilanden leefden (of juist niet, maar dat was dan het doel). Het maakte het leuk om de wereld te ontdekken.

Dit is totaal niet terug te vinden in Valhalla. Begrijp me niet verkeerd, het ziet er bij vlagen prachtig uit, maar het saaie landschap waar je doorheen rent met je paard (of wolf) brengt je bij een stad of dorp dat amper verschilt met de vorige. De steden en het landschap voelen inspiratieloos en meer knip-en-plakwerk dan ooit. Ik snap het enigszins. In de periode dat de Vikingen in Londen of Oxford waren, was het nou eenmaal niet het Athene van Odyssey . Maar misschien leent het Viking-tijdperk zich dan eigenlijk gewoon niet zo goed voor de game?” 

Lees hier de hele post van SilentF0rce-1

Assassin's Creed Valhalla

Pokemon Pearl & Diamond Remaster op de Nintendo Switch!

Jasperdb001 begon een discussie over de geruchten rondom remakes van Pokémon Diamond & Pearl. Ook plaatste hij een afbeelding met boxarts die behoorlijk echt overkomen. 

Honest Opinions – Assassin’s Creed Valhalla

Ook Coola heeft een artikel geplaatst over Assassin’s Creed Valhalla. Hij was iets positiever dan SilentF0rce-1 en licht vooral de verschillen tussen Assassin’s Creed Valhalla en de voorgangers uit de serie uit. 

“In de kern is dit een AC-game zoals we hem anno 2017 kennen. Maar het doet gameplay-wise zoveel anders dan z’n voorgangers, weg zijn de lvl restricties en button bashen staat garant voor een game over, nee nu moet je tactisch te werk gaan in de gevechten waar je in verzeild raakt en dat komt mede door de stamina bar. Ook het voortbewegen door de gamewereld voelt anders aan dan bij Odyssey, bij die game leek het soms net of dat je Perseus was en niks je in de weg stond, nee Eivor voelt een stuk menselijker aan dan Kassandra.”

Lees hier de hele post van Coola

Assassin's Creed Valhalla

Post je Nintendo Direct set-up! 

Redacteur Michel kwam op het briljante idee om z’n setup te delen voor de Nintendo Direct. Het resultaat was een leuke rits aan reacties met foto’s van diverse opstellingen en  natuurlijk ook reacties op de Direct. 

Hoe voelden jullie je na de Direct? Hyped of teleurgesteld? 

We gaan nog even verder met de Nintendo Direct. In een bericht van Leonaz97 werd gevraagd naar de reacties op de presentatie. Er heersten vooral gemengde gevoelens in de comments. De teleurstelling was vooral groot dat er niks van Zelda: Breath of the Wild 2 werd vertoond. Hopelijk laat die game niet lang meer op zich wachten!

Lees hier het topic over de Nintendo Direct

Nintendo Direct

Een beetje Nederlandse trots

Het is misschien een beetje maf, maar ondergetekende plaatste een afbeelding die goed is ontvangen door de Inside.Gamer-community. Instagram-gebruiker thegeographypin maakte namelijk een afbeelding waarin een Mario World-versie van de kaart van Nederland te zien is. Mooi toch? 

Crayon Shin-Chan trailer

Redacteur Thijs Barnhard plaatste een trailer die uit de Nintendo Direct kwam, maar dan niet in onze versie. In de Japanse presentatie werd namelijk een trailer voor Crayon Shin-Chan getoond. De game ziet er uiterst charmant uit, dus laten we hopen dat een Westerse release ooit gaat plaatsvinden. Neem hier ook een kijkje naar de reacties. 

Top 6 MS-DOS games

Dokter Caspari heeft een tof lijstje met suggesties voor MS-DOS-games gemaakt. Onder ander Crystal Caves, Ducktales : The Quest for Gold en Sim-farm komen aan bod. Ook kan je onderaan het artikel een link vinden waarmee je gemakkelijk de games kan checken, zo in je browser!

Lees hier de hele post van Dokter Caspari

Tot zover een selectie van de posts op Inside.Gamer van deze week. Op zoek naar meer? Er is altijd meer te vinden op het nieuwe community-platform. En vergeet zelf niet ook af en toe wat leuks te plaatsen. Wie weet win jij die Switch straks wel!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een verse GBA SP

Q-N-A: Wat vonden we van de Nintendo Direct?