in

Interessante theorie over Pokémon Legends gevonden

Een user op Reddit heeft een uitgebreide theorie geplaatst over wat mogelijk het verhaal van Pokémon Legends: Arceus kan zijn. Omdat de Sinnoh-regio gebaseerd is op het gebied rondom Hokkaido in Japan, denkt de user parallellen te hebben gevonden met de geschiedenis van die plek en wat we hebben gezien in de trailer voor de nieuwe game. 

Lees vooral even de post, maar het komt erop neer dat andere regio’s (Alola, Unova, Johto) een poging gaan wagen om Sinnoh te koloniseren, met alle gevolgen van dien. De inwoners van Sinnoh zouden gebaseerd zijn op de originele bevolking van Hokkaido, die in conflict komen met de kolonisten (die ook de legendarische pokémon Dialga, Palkia en Giratina willen vangen). 

Op Gamespot staat een vergelijkbaar bericht, wat zou verklaren waarom de starters (Cyndaquil, Rowlet, and Oshawott) voor deze game zijn gekozen. Hier is de conclusie dat elke pokémon een bepaalde link heeft met die periode in naam of thema.

Ik ben zelf eerlijk gezegd niet dat de allergrootste Pokémon-kenner en ook zeker niet een expert op het gebied van de geschiedenis van Japan, dus ik hoor vooral of jullie dit een beetje plausibel vinden. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rutgie
2 jaren geleden

Ik kan me haast niet voorstellen dat Pokémon hiermee aan de haal zou gaan, jammer genoeg. Ik zou zo’n verhaallijn namelijk heel erg toejuichen.

Actie-adventuregame Stonefly aangekondigd

Bordspel gebaseerd op The Elder Scrolls 5: Skyrim in de maak