in

Internet vereist op Xbox voor disc-versie Control Ultimate Edition


Het probleem werd voor het eerst opgemerkt door DoesItPlay op Twitter. Volgens de gametesters achter dit account kunnen spelers offline de eerste lift bereiken in het spel, maar worden ze daarna gevraagd om een update te downloaden.

Uitgever 505 Games heeft op zijn eigen website inmiddels gereageerd en bevestigt dat een update verplicht is voor spelers met een disc-versie van de game op Xbox One. “Control Ultimate Edition, inclusief de nieuwste uitbreidingen, is meer dan 50 GB, dus lukte het niet om alles op een Xbox-disc te krijgen. We hebben ‘intelligent delivery’ van Xbox gebruikt om wat content op de disc aan te bieden, en de rest via download.”

Ook bevestigt de uitgever dat deze beperking niet geldt op PlayStation 4. “Daar is dit niet het geval, omdat Control Ultimate Edition op een enkele disc past door compressie en andere variabelen.” 505 Games zegt dat spelers slechts eenmaal online hoeven te zijn om de update te spelen, daarna kan er offline gespeeld worden.

De vereiste is opmerkelijk. Hoewel natuurlijk vaker updates en patches worden aangeboden voor fysieke spellen, komt het niet vaak voor dat een game die op een disc wordt gekocht onspeelbaar is zonder deze patches of updates te downloaden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

PUBG ontvangt frameratemodus op PS4 Pro en Xbox One X

Reis af naar Parijs en Ierland met de seizoenspas van Assassin’s Creed Valhalla