in , ,

Is Assassin’s Creed in Brazilië een goed plan?

Een van de schrijvers achter Assassin’s Creed lijkt het een prima plan om de franchise een keertje af te laten reizen naar Brazilie. Daar zit volgens Alain Marcieca nog genoeg potentie. 

Uit het nieuwsbericht van Gamer.nl:

“Persoonlijk denk ik dat er veel (mogelijkheden) zijn, teveel om uit te kiezen als ik eerlijk ben”, zo vertelt Mercieca. “Ik ben geobsedeerd met geschiedenis, dus je kan me al enthousiast maken over een niche groepje krijgers in een verloren samenleving op Malta. Hij vervolgt: “Zelf denk ik dat er veel cultuur te vinden is in Zuid-Amerika waar we nog weinig mee hebben gedaan. Van de Incas tot de Spaanse veroveraars: het is een fascinerende tijd. Black Flag had wel enkele raakvlakken daarmee, maar ik heb specifiek interesse in Brazilië.”

Dit lijkt mij best een fantastisch idee eigenlijk. Zuid-Amerika wordt toch nog weinig benut in games. Volgens mij zat er wel een klein gedeelte in Brazilië in misschien Assassin’s Creed 3? Goed, ik ben benieuwd of jullie het met me eens zijn.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heer Mida
2 jaren geleden

Het is net zo goed een plan als toen ze het in andere landen hebben gedaan. De echte vraag is of UbiSoft competent genoeg is om de tijd en plaats te laten resoneren met de thema’s die het schrijfwerk in het spel wil aansnijden.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Heer Mida
coola
2 jaren geleden

Ja , in een van de comics hebben ze zuid amerika al eens behandeld en dat was erg interessant ( hopelijk kiezen ze wel voor een ander tijdperk want de comics zijn godzijdank canon en het is daarom beter dat ze de game niet in 1536 af te laten spelen) heb er in ieder geval vertrouwen in dat het verhaal wat ze gaan maken perfect past bij het historische stukje dat ze pakken, je kan veel zeggen over AC maar wat ze wel altijd perfect doen is hun verhaal en de geschiedenis goed door elkaar heen te laten lopen.

LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Het klinkt er goed maar ik ben bang dat het een Black Flag smaakje gaat krijgen. Wat niet heel erg is, gezien AC4 een topgame is. Maar liever iets compleet nieuws

Mister Frowdo
2 jaren geleden

Ik zie liever de Russische revolutie met de tsaren verschijnen. Denk maar aan unieke personages zoals Rasputin enzovoort! Rusland heeft ook veel te bieden qua locaties. Maar ja, we zullen wel zien wat ze van plan zijn!

Fox-One
Fox-One
2 jaren geleden

De plaats en tijd maakt mij niet uit, dat doet Ubisoft altijd wel goed. Vind het persoonlijk vooral belangrijk dat de parcour- en stealthelementen weer meer aandacht krijgen. Die miste ik in Odyssey, waardoor ik Valhalla bij release niet heb aangeschaft.

Gratis Life is Strange: True Colors-stripboek aangekondigd

Verwijderde Call of Duty: Modern Warfare-maps keren terug