in

Is Assassin’s Creed Infinity een goed idee?

Na een aantal geruchten en leaks deed Ubisoft het maar snel uit de doeken: de volgende Assassin’s Creed-game wordt een live service-game met de codenaam Infinity.

Het project is een samenwerking tussen Ubisoft’s Montreal en Quebec studios. In plaats van elk deel het stokje door geven aan de volgende ontwikkelaar en game, is Ubisoft van mening dat een live service game maken die constant verbeterd en uitgebreid wordt de juiste weg is voor de franchise. 

Volgens anonieme medewerkers van Ubisoft draait het om een hub/platform waar bestaande games van de franchise in terecht komen en worden uitgebreid met toekomstige games. Of het een werkelijke game wordt en of het iets in de richting GTA Online of Destiny 2 wordt, is onbekend. 

Ik weet nog niet wat ik hier zelf van vind. Het kan erg goed uitpakken. Maar ergens zie ik ook een stroom van microtransacties en andere cash-grabs voor me. Ik zie nog niet per se het voordeel van mogelijk games samenvoegen in 1 platform. De recente games van de franchise waren überhaupt al zulke losse verhalen met weinig verbinding tussen andere delen, dat ik nog niet in zie hoe dit beter kan middels Infinity.

Wat denken jullie? Is dit de juiste nieuwe stap voor Assassin’s Creed?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

15 reactie

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Guessing game: Game universums

Q&A: Wat vinden we van de Switch OLED?