in ,

Is de paus een gamer?

In 2016 gaf YouTuber Matthew Patrick van Game Theory een kopietje van het spel Undertale aan paus Francis III. Nee, dat is geen grapje.

Het lijkt erop dat de heilige man gegeven paard niet in de mond heeft gekeken, maar er zelfs van heeft genoten. Dat blijkt uit dit  snippet van een uitzending van Vatican News – Italiano gepost door Twitter-gebruiker UltimaShadowX.

In de video zit de heilige man op zijn stoel tegenover acrobaten en dansers die circustrucjes uitvoeren terwijl Undertale’s Megalovania hardop op de achtergrond speelt. De Paus lijkt te hebben genoten van de show, te merken aan zijn geklap na de performance.

Het deuntje Megalovania speelt af tijdens een bossfight met een van Undertale’s meest herkenbare personages, Sans. Van alle muziek uit de game is Megalovania bij verre het meest populair, het kan gevonden worden achter talloze internetmemes.

Of dit betekent dat de Paus het spel heeft gespeeld is onbekend, maar we kunnen altijd dromen toch? Hoe dan ook is dit een geweldig nieuwtje, en een teken van de bizarre tijden.

Betekent dit dat de Paus Undertale heeft uitgespeeld? Wat vond hij van Papyrus? Heeft hij een favoriete game? Laat je gedachten achter 😀

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
BrutalRage
BrutalRage
1 jaar geleden

Uiteraard is hij een gamer, dan kan hij beter levelen met zijn “dates / koor knaapjes”

Rainking
1 jaar geleden

Dat nummer herken ik wel, ja.

Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 januari

Review: Catherine: Full Body (PS4)