in

Werknemer van Japans bedrijf krijgen vrij om Monster Hunter Rise te spelen


In een Japanse tweet laat Masaki Hiyama, de CEO van vr-ontwikkelaar Mark-on, weten dat veel Japanse werknemers toch al vrij nemen op dagen dat er een nieuwe Monster Hunter-game uitkomt. Aanstaande vrijdag verschijnt Monster Hunter Rise op de Nintendo Switch en hij heeft die dag dan ook als ‘MonHun Day’ uitgeroepen.

Alle werknemers hebben een brief gekregen waarin staat dat ze die dag vrij zijn, omdat de meesten zich toch niet kunnen concentreren. Aan de Huffington Post legt Hiyama uit dat enkele werknemers op voorhand al vrij hadden genomen. “We hebben veel woorden van dank gekregen van werknemers voor het geven van een vrije dag.”

Monster Hunter Rise scoorde een 9 op zustersite Gamer.nl: “Ondanks de hoge leercurve is dit de meest toegankelijke Monster Hunter-game tot dusver, waar fans van zowel pure actie als diepe rpg-upgradesystemen voldoening uit halen. De Wirebug zorgt voor meer bewegingsvrijheid dan ooit en minder lange wachttijden tussen gevechten. Heel af en toe zie je de Switch worstelen met al het grafische geweld, maar nooit zit de techniek in de weg van een uitermate diep en bevredigende game die zowel alleen als met vrienden de moeite waard is.”

monster hunter rise

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoofdontwikkelaars Rainbow Six Siege gaan voor Amazon Games werken

Shadow Man Remastered vanaf 15 april op pc verkrijgbaar