in

Joe Taslim speelt Sub-Zero in nieuwe Mortal Kombat-film


James Wan, regisseur van onder andere Aquaman,is inmiddels druk bezig met het regisseren van de nieuwe Mortal Kombat film. Eerder werd er al aangekondigd dat de film vanaf 5 maart 2021 naar de bioscoop komt.

Volgens Hollywoord Reporter gaat Joe Taslim de rol van Sub-Zero vertolken in de nieuwe Mortal Kombat-film. Naar verluidt is Taslim de eerste acteur die officieel is vastgelegd voor de aankomende Mortal Kombat-film. Dit betekent dat er nog een hoop moet gebeuren op casting-gebied. Taslim is een martial arts-artiest die uitkomt voor het nationale judo-team van Indonesië. Deze vaardigheden maken Taslim bijzonder geschikt voor de rol van Sub-Zero, Mortal Kombat staat namelijk helemaal in het teken van allerlei vechttechnieken.

Taslim

Er is nog altijd niks is losgelaten over het plot van de nieuwe Mortal Kombat film. Maar het is natuurlijk wel leuk om te speculeren over welke acteurs de andere personages moeten gaan spelen. Wie zouden jullie casten voor de film en als welk Mortal Kombat-personage?

Mortal Kombat is vanaf 5 maart 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tetris 99 krijgt in september fysieke release

Sappige uitspraken van Ten Napel in Fifa en opvolger De Vos