in

Acteurs voor Joel en Ellie in HBO-serie The Last of Us gecast


De rol van Joel wordt vertolkt door Pedro Pascal, bekend van The Mandalorian en Game of Thrones. Naast hem schittert Bella Ramsey als Ellie. Ramsey is vooral bekend om haar rol als de jonge edelvrouw Lyanna Mormont in Game of Thrones.

De serie wordt geschreven en geproduceerd door Craig Mazin, bekend van de geprezen miniserie Chernobyl, en Naughty Dog’s Neil Druckmann. Voor zover bekend gaat het eerste seizoen de gebeurtenissen uit de eerste game behandelen, maar er zijn plannen voor de verfilming van The Last of Us: Part 2 bij succes van de serie. 

In The Last of Us wordt een groot deel van de beschaving besmet met een virus waardoor men in agressieve, zombie-achtige wezens verandert. De weduwnaar Joel krijgt in deze post-apocalyptische wereld de opdracht om het meisje Ellie weg te smokkelen. De twee reizen door de Verenigde Staten en leren elkaar steeds beter kennen, terwijl Joel worstelt met het verliezen van zijn gezin. 

Zowel The Last of Us als het vorig jaar verschenen vervolg worden als twee van de beste games van de afgelopen tien jaar gezien. Beide spellen zijn ontwikkeld door Sony-studio Naughty Dog. Het is nog niet bekend wanneer de HBO-serie moet verschijnen.

The Last of Us

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Solaris: Offworld Combat voor PlayStation VR aangekondigd

‘Call of Duty wordt dit jaar ontwikkeld door Sledgehammer Games’