in

Kanye West wilde met Nintendo samenwerken


Dat blijkt uit een verhaal van Reggie Fils-Aime, de voormalige directeur van Nintendo Amerika. Tijdens een recente aflevering van de Talking Games With Reggie & Harold Podcast vertelde hij dit.

Kanye West zou tijdens E3 een paar jaar geleden Nintendo’s stand hebben bezocht en daar met Mario- en Zelda-bedenker Shigeru Miyamoto hebben gepraat. Na dit bezoekje nodigde West Reggie Fils-Aime uit voor een gesprek op het kantoor van West. Zijn vrouw Kim Kardashian was ook tijdens de meeting aanwezig.

“Hij praatte onder andere over wat hij allemaal van plan was”, zo blikt Fils-Aime terug. “Hij was aan het experimenteren met videogamecontent; hij wilde er reacties op krijgen. Hij kwam binnen en zei: ‘Ik wil met Nintendo samenwerken’. We hadden zoveel projecten gaande bij Nintendo, waardoor we op dat moment geen mogelijkheid zagen om met Kanye samen te werken, dus ik moest een manier vinden om netjes voor het aanbod te bedanken.”

Fils-Aime vervolgt: “Ik vertelde hem: ‘Kanye, je wil niet met ons samenwerken want we zijn moeilijk, we zijn lastig. Het enige wat we doen is naar de allerbeste content toewerken. We zijn niet het type partner waar je mee wil samenwerken.’ En hij keek mij aan en zei: ‘Reggie, je bent precies het soort partner waar ik mee wil samenwerken, juist om die reden!'”

De samenwerking is uiteindelijk in ieder geval niet doorgegaan, al is niet bekend of er nog de intentie is om alsnog een samenwerking te starten. De volledige podcastaflevering is hieronder te beluisteren. Via de officiële website kan men doneren. Het geld is bedoeld voor dakloze studenten.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oud en nieuw-items nu te koop in Animal Crossing: New Horizons

Pokémon te zien tijdens livestream vanuit International Space Station