in

Kerbal Space Program 2 wordt toegankelijker dan origineel


Een van de hoofddoelen tijdens de ontwikkeling is het spel toegankelijker maken zodat de game door zoveel mogelijk mensen gespeeld kan worden. Dit wordt onder andere bewerkstelligd met nieuwe tutorials en allerlei verbeteringen aan de menu’s.

“De eerste Kerbal Space Program spelen voelde soms een beetje alsof je de Mount Everest in je normale kleding moest beklimmen”, aldus een ontwikkelaar in de video. “Het vervolg voegt als het ware gidsen en rustkampen toe aan die klimtocht. Het is nog altijd een grote berg en een ongelooflijke uitdaging, maar we geven je gereedschap om de tocht succesvol af te leggen.”

Kerbal Space Program 2 werd vorig jaar uitgesteld van een release in 2021 naar ergens in 2022. Een precieze releasedatum is er nog niet. Het vervolg op de geprezen simulatiegame waarin spelers hun eigen raket bouwen om door de ruimte te reizen biedt nog meer mogelijkheden om een ruimteprogramma te bouwen. Spelers kunnen in dit vervolg kolonies creëren om materialen te verzamelen. Deze kolonies worden steeds slimmer en kunnen op een gegeven moment hun eigen technologie bouwen en daarmee verder de sterren verkennen. Ook intergalactische ruimtereizen zijn mogelijk.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Starfield komt exclusief op Xbox en pc uit, punt’

Citybuilder Highrise City aangekondigd voor pc