in

Kerstspecial: Het jaar van Nintendo en onze Top 3 Switch-games van 2020 – Bonuslevel #25


Zet je schrap voor de langste aflevering ooit van Bonuslevel! Dit is onze Kerstspecial waarin we heerlijk uitgebreid het jaar van Nintendo doornemen – alle belangrijke nieuwsberichten, games en speciale momenten komen aan bod. Hiernaast hebben Lucas, Jacco en Cody ieder een Top 3 met Switch-games van 2020 en nemen we jullie Discord-antwoorden mee om te kijken wat JULLIE Top 3 van het jaar was. Verder kiezen we ook nog eens de Game of the Year en nemen we pijlsnel een paar nieuwsberichten door. Enjoy en fijne feestdagen!

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en ons Twitter-kanaal in de gaten voor de laatste afleveringen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat spelen we dit (kerst)weekend? 25, 26 en 27 december

Eind dit jaar meer informatie over Hollow Knight: Silksong