in

‘Kijk uit naar aankondigingen rondom Final Fantasy 16 in 2021’


Het Japanse magazine Famitsu interviewde diverse Japanse ontwikkelaars over hun plannen in 2021. Gematsu vertaalde enkele quotes, waaronder die van werknemers van Square Enix.

Zo laat Naoki Yoshida, de producent van Final Fantasy 16 en Final Fantasy 14, weten dat mensen volgend jaar aankondigingen rondom beide titels kunnen verwachten. De mmo Final Fantasy 14 is al geruime tijd verkrijgbaar, maar de zestiende game werd eerder dit jaar voor het eerst onthuld voor PlayStation 5.

“2021 wordt het drukste jaar in mijn carrière”, aldus Yoshida. “Ik wil er een jaar van maken waarin ik spelers verras en enthousiast maak, terwijl ik ook op mijn gezondheid let. Kijk alsjeblieft uit naar verschillende aankondigingen rondom zowel Final Fantasy 14 en Final Fantasy 16!”

Yoshinori Kitase, de producent van Final Fantasy 7 Remake, geeft ook alvast een tipje van de sluier: “Toekomstige Final Fantasy 7-ontwikkelingen worden voorbereid. Wacht alsjeblieft nog iets langer voor details.” Het dit jaar uitgekomen Final Fantasy 7 Remake is nog maar het eerste deel in een reeks remakes waarin het verhaal van het oorspronkelijke FF7 opnieuw wordt verteld.

Tot slot is hieronder een documentaire over Isamu Kamikokuryo te zien. Hij is een art director die sinds Final Fantasy 10 verantwoordelijk is voor veel designs in de reeks. Recentelijk werkte hij aan Paper Mario: The Origami King, maar onderstaande video draait vooral om de Final Fantasy-games.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Arc System Works ontwikkelt nieuwe fighter DNF Duel

Xbox One-versie railshooter Gal Gun Returns geannuleerd