in

Kijk vanavond naar de Resident Evil Showcase


De showcase, die om 23:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden wordt, werd vorige week al aangekondigd. Het is voor het eerst dat er uitgebreide gameplay van de nieuwe Resident Evil-game wordt getoond.

In een nieuwe post op PlayStation Blog wordt gemeld dat producent Peter Fabiano aanwezig is om kijkers te begeleiden. Een uitgebreidere versie van een eerder verschenen trailer moet daarnaast meer van de wereld en nieuwe personages onthullen. Tot slot staat kijkers ook enkele verrassingen te wachten.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief. Resident Evil Village moet ergens dit jaar uitkomen voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Volgens een eerdere lek zou het spel in april verschijnen, maar dit is door Capcom nog niet bevestigd.

De Showcase is hieronder te zien vanaf 23:00 uur.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je kunt in Fortnite nu de Predator ontgrendelen

Peter Moore is nu werkzaam bij Unity