in

Kingdom Come Deliverance komt mogelijk naar Switch


Op de officiële Japanse Nintendo-website wordt gemeld dat het spel op 18 februari naar de Switch komt. Dat is opvallend, want de game is nooit aangekondigd voor de hybride console.

Volgens Nintendo’s website gaat het om de Royal Edition. Naast de hoofdgame zit er ook diverse downloadbare content in deze editie, waaronder From the Ashes en The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon.

Het is niet bekend of en wanneer Nintendo de Switch-versie van de game aankondigt. Fans speculeren dat dit zou kunnen betekenen dat het bedrijf binnenkort een Nintendo Direct-livestream uitzendt, maar dat is speculatie.

Kingdom Come: Deliverance draait om Henry, een zoon van een smid. Hij reist door het Middeleeuwse Bohemia nadat zijn hele dorp op brute wijze is uitgemoord. Hij zint op wraak. Kingdom Come probeert daarbij een zo realistisch mogelijke middeleeuwse setting weer te geven waarbij elke keuze van de speler effect heeft op hoe de wereld en haar inwoners op de speler reageren. De game verscheen eerder al op pc en andere consoles.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Epic Games begint dit jaar met bouw van nieuw hoofdkantoor

Valve schorst voormalige Dota 2-kampioensteam Newbee