in

Konami reikt myClub-munten uit aan gedupeerde PES2020-spelers


Het populaire voetbalspel van Konami werd gister officieel uitgebracht, maar tot de verbazing van een hoop fans waren een aantal prominente transfers van deze zomer niet doorgevoerd. Zo speelt Eden Hazard bijvoorbeeld nog bij zijn oude werkgever Chelsea en voetbalt Aaron Ramsey in PES2020 nog altijd bij het Engelse Arsenal. Ramsey verdient zijn geld inmiddels bij Juventus en Hazard komt nu uit voor Real Madrid. Naast deze voetballers zijn er meer transfers niet doorgevoerd. Zo zien we in de afbeelding hieronder dat David Luiz nog voor zijn oude club Chelsea uitkomt, terwijl hij inmiddels voor opponent Arsenal speelt.

PES2020

Dat Aaron Ramsey niet voor Juventus uitkomt in PES2020, is helemaal opvallend, aangezien Konami vorige maand een nieuwe deal sloot met de Italiaanse grootmacht. In deze deal wordt nadrukkelijk vermeld dat beide partijen nauw gaan samenwerken en dat Juventus het uithangbord moet worden van eFootball PES2020.

Konami heeft aan PES2020-spelers laten weten dat ze de frustraties goed begrijpen en dat de gedupeerde spelers een tegemoetkoming van 2×250 myClub-munten ontvangen. Spelers komen alleen in aanmerking voor deze tegemoetkoming wanneer ze voor 12 september de tutorial van myClub hebben doorlopen. Konami is van plan om het probleem 12 september op te lossen met een gepaste update.

PES2020

eFootball PES2020 is reeds verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gears 5 Review – Gear up for greatness

Yakuza 7 heet hier Yakuza: Like a Dragon