in

Konami staakt samenwerking met FC Barcelona-voetballer Griezmann


Onlangs lekte een in 2019 opgenomen video van de voetballer van FC Barcelona en het nationale Franse team uit. Hierin zou teamgenoot Ousmane Dembele naar de Aziatische technici in een hotelkamer wijzen en aan Griezmann vragen: “Al deze lelijke gezichten, alleen maar zodat je PES kan spelen? Schaam je je niet?”

Griezmann had recentelijk een deal gesloten met Konami om ambassadeur te worden voor de Yu-Gi-Oh!-games en -tekenfilms, maar die deal gaat nu niet door. “Konami Digital Entertainment gelooft – zoals tevens de filosofie binnen sport is – dat elke vorm van discriminatie onacceptabel is.”

Of Griezmann in de volgende PES verschijnt, is niet duidelijk. Konami laat weten dat het in gesprek gaat met FC Barcelona om meer details te vergaren voordat het verdere stappen onderneemt.

Griezmann verontschuldigde zich afgelopen maandag op Twitter. “Ik ben altijd tegen elke vorm van discriminatie geweest. De afgelopen dagen proberen mensen mij te positioneren als iemand die ik niet ben. Ik weerleg de beschuldigingen en het spijt mij als ik mijn Japanse vrienden heb beledigd.”

Griezmann

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dice LA hernoemd naar Ripple Effect Studios

Frostpunk-uitbreidingen komen deze maand naar consoles